Prăjituri cu piure de cartofi cu ceapă și varză
Prăjiturile cu piure de cartofi cu ceapă și Kale sunt un fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă cu 4 porții. O porție conține 191 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de piper, ceapă, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Prajituri de cartofi piure cu ceapa si varza, Prăjituri cremoase cu piure de cartofi cu salvie și Kale, și Prăjituri de varză afumată și cartofi și salată de varză roșie cu mere murate rapid.
Instrucțiuni
Aduceți apa la fiert într-un cuptor olandez; adăugați kale. Acoperiți și gătiți la foc mediu 5 minute sau până se înmoaie.
Îndepărtați varza cu o lingură cu fante, rezervând lichid de gătit. Se toacă varza și se lasă deoparte.
Adăugați cartoful în lichidul de gătit rezervat în tigaie; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 10 minute sau până se înmoaie.
Se scurge; parțial cartofi piure. Se amestecă kale și 1/4 linguriță sare.
Preîncălziți cuptorul la 40
Încălziți uleiul și untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați 1/2 linguriță sare, ceapă tăiată cubulețe și salvie tocată. Gatiti 13 minute sau pana se rumeneste.
Combinați amestecul de cartofi, amestecul de ceapă, ceapa verde și piperul.
Se ia de pe foc; se răcește ușor. Împărțiți amestecul de cartofi în 8 porții egale, modelând fiecare într-o pastă groasă de 1/2 inch.
Așezați chiftelele pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 400 timp de 20 de minute.
Prajiti prajiturile timp de 5 minute sau pana se rumenesc.
Garnisiți cu crenguțe de salvie, dacă doriți.