Prăjituri Cu Gustări De Vanilie
Torturile cu gustări de vanilie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 183 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți ulei de șofrănel, apă, gălbenușuri de ou și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Prăjituri cu cremă de vanilie, prăjituri de vacanță ușoare și pufoase, Prăjituri Cu Gustări Ale Diavolului Roșu, și Prăjituri Cu Gustări Cu Unt De Arahide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 buc.F și ungeți ușor o tigaie pentru gustări în stil canoe. Dacă nu aveți o tigaie pentru prăjituri, puteți folosi tigăi de pâine de 4 uncii. Alternativ, creați-vă propriile matrițe din folie modelând grosimi duble de folie de aluminiu în jurul unei sticle de condimente și așezând bucățile individuale de folie una lângă alta într-o tigaie pentru tort.
Cerneti faina de alac, faina de mei macinata, praful de copt si sarea impreuna si dati deoparte.
Într-un bol mixer uscat cu bătătoare uscate, bateți albușurile până se înțepenesc, aproximativ 2 minute.
Transferați albușurile bătute într-un castron curat și lăsați-le deoparte.
În același bol mixer, adăugați zahărul, mierea, apa, uleiul, gălbenușurile de ou și vanilia și bateți timp de 1 minut.
Adăugați amestecul de făină și bateți până se omogenizează, aproximativ 2 minute. Îndoiți în jumătate din albușuri de ou bătute; odată ce prima jumătate este complet încorporată, pliați în a doua jumătate.
Se toarnă aluatul în formele pregătite, umplându-le la 2/3 din drum.
Coaceți până devin aurii, 15 până la 20 de minute, rotind tigăile la jumătatea coacerii. Răciți prăjiturile în tigaie timp de cel puțin 20 de minute, apoi scoateți-le într-un suport de sârmă și răciți-le complet înainte de a umple cu tortul de gustare Cr cca.
Pentru a umple prăjiturile, folosiți o frigăruie sau un bețișor pentru a introduce 2 găuri parțial prin tortul de gustare de jos și mișcați-vă pentru a scobi puțin spațiu. Folosiți o pungă de conducte prevăzută cu un Bismarck (#23
sfat sau un vârf foarte mic în formă de stea pentru a umple tortul cu tortul de gustare Cr cca.
Pentru a face prăjituri cu gustări cu zmeură, faceți prăjiturile cu gustări conform instrucțiunilor. Înveliți fiecare tort de gustare umplut cu gem de zmeură și praf cu nucă de cocos mărunțită. Vor fi lipicioase și delicioase.
Sau pentru prăjiturile cu gustări acoperite cu ciocolată, încercați să vă scufundați prăjiturile cu gustări în ciocolată topită.
Pentru prăjiturile cu gustări de vanilie fără gluten, înlocuiți făina albă de alac cu o cantitate egală de amestec de coacere universal fără gluten.