Cookie-urile Fruitcake ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 30. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 149 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime per portie. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, zahăr brun, nucă de cocos și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Prăjituri Cu Fructe, Prăjituri Cu Fructe, și Prăjituri Cu Fructe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron, unt de cremă, scurtare și zaharuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Adăugați oul și vanilia; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
3
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu, sarea și ovăzul; se adaugă în amestecul cremă și se amestecă bine. Se amestecă nuca de cocos, curmalele, cireșele și ananasul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Lingurițe Fulgi De Pătrunjel Uscat, împărțiți
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Coacerea Buclelor De Ciocolată
Stropi în Formă De Inimă
Date
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Cești De Mărimea Unei Gustări Piersici
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Formați în 1-in. bile; așezați pe foi de copt unse.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
5
Coaceți la 325 de minute timp de 15 minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește pe rafturile de sârmă.