Prăjituri Cu Flan De Portocale

Prăjituri Cu Flan De Portocale
Torturi Orange Flan ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 342 calorii. Această rețetă servește 16. Este un ieftin rețetă pentru fanii mâncării Europene. Un amestec de coajă de portocală, amestec de prăjituri, lapte condensat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 32 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Prăjituri Cu Flan De Portocale, Flan Portocaliu, și Flan Portocaliu.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță grea de 2 litri, încălziți ingredientele de caramel până la fierbere. Reduceți căldura la mediu. Gatiti fara a amesteca 13-18 minute sau pana cand zaharul devine maro auriu si este caramelizat. În 2 tigăi rotunde de 9 inci fără grăsime (nu folosiți Tigăi întunecate sau antiaderente), turnați rapid zahăr caramelizat și înclinați imediat tigăile, astfel încât zahărul să acopere fundul; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Umpleți tigaia puțin adâncă pe jumătate plină cu apă; așezați-l pe cel mai mic suport pentru cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
3
Așezați al doilea suport pentru cuptor în poziția de mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Se încălzește cuptorul la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Într-un castron mediu, bateți ingredientele flanului cu biciul sau furculița până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
6
Se toarnă amestecul de lapte peste zahărul caramelizat în fiecare tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Într-un castron mare, bateți ingredientele tortului cu mixerul electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional. Se amestecă uniform amestecul de lapte în tigăi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
8
Coaceți prăjiturile pe raftul din mijloc 44 până la 52 de minute sau până când prăjiturile revin când sunt atinse ușor în centru. Se răcește 30 de minute; rulați cuțitul sau spatula în jurul marginilor tigăilor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
CuțitCuțit
9
Așezați farfuria de servire cu susul în jos pe fiecare tigaie; întoarceți farfuria și tigaia. Lăsați tigăile peste prăjituri 1 minut, astfel încât caramelul să poată stropi peste prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Serviți cald sau rece. A se păstra acoperit la frigider.

Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache

Tempranillo, Albarino și Grenache sunt alegerile mele de top pentru spaniolă. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Abadia Retuerta Pago Negralada Tempranillo cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 123 de dolari pe sticlă.
Abadia Retuerta Pago Negralada Tempranillo
Abadia Retuerta Pago Negralada Tempranillo
acum Negralada provine dintr-un complot de Tempranillo, cel mai nobil soi de struguri spaniol. Vița de vie este plantată în soluri adânci de pietriș amestecate cu nisip la suprafață și produce vinuri cu un caracter distinctiv ferm, tanic.După ce a îmbătrânit 24 de luni în butoaie noi de stejar francez, vinul și-a dezvoltat acum întregul potențial. Maturitatea sa completă iese în prim plan cu straturi de fructe parfumate de căpșuni, lemn dulce, ierburi și minerale cu taninuri moi și mătăsoase pe palat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista