Prăjituri Cu Flan De Portocale
Torturi Orange Flan ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 342 calorii. Această rețetă servește 16. Este un ieftin rețetă pentru fanii mâncării Europene. Un amestec de coajă de portocală, amestec de prăjituri, lapte condensat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 32 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Prăjituri Cu Flan De Portocale, Flan Portocaliu, și Flan Portocaliu.
Instrucțiuni
Într-o cratiță grea de 2 litri, încălziți ingredientele de caramel până la fierbere. Reduceți căldura la mediu. Gatiti fara a amesteca 13-18 minute sau pana cand zaharul devine maro auriu si este caramelizat. În 2 tigăi rotunde de 9 inci fără grăsime (nu folosiți Tigăi întunecate sau antiaderente), turnați rapid zahăr caramelizat și înclinați imediat tigăile, astfel încât zahărul să acopere fundul; pune deoparte.
Umpleți tigaia puțin adâncă pe jumătate plină cu apă; așezați-l pe cel mai mic suport pentru cuptor.
Așezați al doilea suport pentru cuptor în poziția de mijloc.
Se încălzește cuptorul la 325 F.
Într-un castron mediu, bateți ingredientele flanului cu biciul sau furculița până se omogenizează.
Se toarnă amestecul de lapte peste zahărul caramelizat în fiecare tigaie.
Într-un castron mare, bateți ingredientele tortului cu mixerul electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional. Se amestecă uniform amestecul de lapte în tigăi.
Coaceți prăjiturile pe raftul din mijloc 44 până la 52 de minute sau până când prăjiturile revin când sunt atinse ușor în centru. Se răcește 30 de minute; rulați cuțitul sau spatula în jurul marginilor tigăilor.
Așezați farfuria de servire cu susul în jos pe fiecare tigaie; întoarceți farfuria și tigaia. Lăsați tigăile peste prăjituri 1 minut, astfel încât caramelul să poată stropi peste prăjituri.
Serviți cald sau rece. A se păstra acoperit la frigider.