Prăjituri Cu Fantome De Ciocolată

Prăjituri Cu Fantome De Ciocolată
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap are 210 calorii, 1g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este perfect pentru Halloween. Dacă aveți pătrate de tort de ciocolată umplute cu cremă, gel de decorare, glazură gata de întins și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort Fantomă De Ciocolată De Halloween, Marshmallow de ciocolată - Tort fantomă și Mini Cupcakes, și Biscuiți picante de ciocolată cu miere bătută cu piper fantomă.

Instrucțiuni

1
Glazura cu microunde într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde la 30 de secunde până la 1 minut sau până se topește; se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Lăsați să stea 2 minute.
3
Așezați 1 cană de glazură topită într-o pungă de plastic cu fermoar de dimensiunea unui galon. (Nu sigilați.) Decupați 1 colț de geantă pentru a face o gaură mică. Îndepărtați glazura pe fiecare pătrat de tort în formă de fantomă, adăugând glazura rămasă în pungă, după cum este necesar. Pipeți 2 puncte pe fiecare tort folosind gel negru pentru a forma ochi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiHalloween
Revista