Prăjituri cu cartofi și Kale cu Rouille

Prăjituri cu cartofi și Kale cu Rouille
Prăjiturile cu cartofi și Kale cu Rouille sunt un fără gluten și vegetarian rețetă cu 12 porții. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 182 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Dacă aveți la îndemână pastă de roșii, sare kosher grosieră, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Prăjituri de varză afumată și cartofi și salată de varză roșie cu mere murate rapid, Prăjituri cu piure de cartofi cu ceapă și varză, și Prajituri de cartofi piure cu ceapa si varza.

Instrucțiuni

1
Bateți toate ingredientele într-un castron mediu. Condimentează rouille după gust cu sare și piper negru proaspăt măcinat. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
1
Gatiti cartofii intr-o cratita mare cu apa sarata clocotita pana se inmoaie, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scurgeți; întoarceți cartofii în aceeași cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Adăugați lapte și unt. Mash cartofi (cu coaja) pana se omogenizeaza. Condimentează cu 1/2 linguriță sare grosieră și 1/2 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare GrosierăSare Grosieră
CartofiCartofi
UntUnt
PiperPiper
LapteLapte
4
Transferați 3 căni piure de cartofiîn castron mare și răciți (rezervați cartofii rămași pentru o altă utilizare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Încălziți 1 1/2 linguri de ulei într-o tigaie mare adâncă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați ceapa și usturoiul. Saut până când ceapa se înmoaie, aproximativ 5 minute. Creșteți căldura la mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
7
Adăugați kale și cimbru. Aruncați până când varza se ofilește, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CimbruCimbru
KaleKale
8
Adăugați amestecul de kale, 1/2 linguriță sare grosieră, 1/2 linguriță piper și nucșoară la cartofi; amestec. Amestec de cartofi rece 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare GrosierăSare Grosieră
CartofiCartofi
NucșoarăNucșoară
PiperPiper
KaleKale
9
Formați amestecul de cartofi cu 1/4 cană în chiftele groase de 1/2 inch. Aranjați pe foaia de copt cu margini. Faceți înainte: poate fi făcut cu până la 2 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
10
Lăsați să stea la temperatura camerei.
11
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Adăugați prăjituri și gătiți, fără să vă mișcați, până când prăjiturile sunt maronii și crocante pe fund, 3 până la 4 minute. Întoarceți cu grijă prăjiturile. Gatiti pana se rumeneste pe fund, cu 2 pana la 3 minute mai mult.
13
Transferați pe plăci. Acoperiți fiecare tort cu dollop de rouille.
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții12
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista