Prăjituri Cu Cartofi Cu Smântână-Arpagic
Smântână-prăjituri de Cartofi Arpagic este un fără gluten garnitură. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 72 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 25. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați smântână, ulei de măsline, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Smântână, Cheddar și vafe de cartofi de arpagic, Cartof Copt De Bază Cu Slănină, Smântână Și Topping De Arpagic, și Prăjituri De Cartofi Sage Derby Cu Smântână.
Instrucțiuni
Așezați cartofii într-o tigaie mare, acoperiți cu apă și amestecați 1 linguriță. sare. Se lasă neacoperit și se fierbe la foc mare. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până când este foarte fraged, aproximativ 15 minute.
Transferați cartofii într-un castron; se pasează până se omogenizează. Se amestecă parmezanul și untul, apoi arpagicul și smântâna. Se condimentează cu sare și piper. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, împărțiți amestecul în 8 porții și formați-l în chiftele, fiecare cu grosimea de aproximativ 1 inch.
Așezați pe o foaie de copt. (Se poate face până la 24 de ore înainte. Acoperiți și refrigerați.)
Preîncălziți cuptorul la 191°. Cald 2 linguri. ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mare până când este fierbinte, dar nu fumează.
Adăugați 4 chiftele; gatiti pana se rumenesc, aproximativ 2 minute pe fiecare parte; transferați cu atenție pe foaia de copt. Ștergeți tigaia. Repetați cu restul de 2 linguri. ulei și chiftele rămase.
Coaceți chiftelele până se încălzesc, aproximativ 5 minute.