Prăjituri Cu Cartofi Cu Smântână-Arpagic

Prăjituri Cu Cartofi Cu Smântână-Arpagic
Smântână-prăjituri de Cartofi Arpagic este un fără gluten garnitură. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 72 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 25. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați smântână, ulei de măsline, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Smântână, Cheddar și vafe de cartofi de arpagic, Cartof Copt De Bază Cu Slănină, Smântână Și Topping De Arpagic, și Prăjituri De Cartofi Sage Derby Cu Smântână.

Instrucțiuni

1
Așezați cartofii într-o tigaie mare, acoperiți cu apă și amestecați 1 linguriță. sare. Se lasă neacoperit și se fierbe la foc mare. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până când este foarte fraged, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Se scurge bine.
3
Transferați cartofii într-un castron; se pasează până se omogenizează. Se amestecă parmezanul și untul, apoi arpagicul și smântâna. Se condimentează cu sare și piper. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, împărțiți amestecul în 8 porții și formați-l în chiftele, fiecare cu grosimea de aproximativ 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Așezați pe o foaie de copt. (Se poate face până la 24 de ore înainte. Acoperiți și refrigerați.)
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
5
Preîncălziți cuptorul la 191°. Cald 2 linguri. ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mare până când este fierbinte, dar nu fumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Adăugați 4 chiftele; gatiti pana se rumenesc, aproximativ 2 minute pe fiecare parte; transferați cu atenție pe foaia de copt. Ștergeți tigaia. Repetați cu restul de 2 linguri. ulei și chiftele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Coaceți chiftelele până se încălzesc, aproximativ 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții25
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista