Prăjituri crocante de somon cu maioneză cu lămâie-Caper

Nevoie de o felul principal pescatarian? Prăjiturile crocante de somon cu maioneză cu lămâie-Caper ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 274 calorii. Pentru $2.23 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați capere, piper, țelină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până biscuiti saltine ai putea urma acest curs principal cu Caramel Crack Bomboane Inghetata ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Prăjituri de somon cu sos de iaurt cu lămâie-Caper, Prăjituri De Somon Cu Maioneză Cu Lămâie, și Sandviș crocant de pui Caper cu maioneză de casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti maioneza aromată, combinați primele 6 ingrediente într-un castron mic; acoperiți și răciți.
Pentru a pregăti prăjituri cu somon, încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie antiaderentă medie la foc mediu.
Adauga ceapa si telina; saut 4 minute sau pana cand se inmoaie.
Combinați amestecul de ceapă, 1/2 cană de biscuiți, muștar, 1/4 linguriță de piper negru, somon și ou într-un castron mediu. Împărțiți amestecul de somon în 4 porții egale, modelând fiecare într-o pastă groasă de 1/2 inch. Înveliți fiecare tort cu 1 lingură de biscuiți. Acoperiți și răciți 20 de minute.
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu până când este fierbinte.
Adăugați chiftele; gatiti 5 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste usor.
Serviți prăjiturile cu somon cu maioneză aromată.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay]()
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.