Prăjituri Crocante De Hrean Din Cartofi

Prăjituri Crocante De Hrean Din Cartofi
Prăjiturile crocante de hrean din cartofi necesită aproximativ 44 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 1,34 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 354 calorii. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, piper, mărar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scorul de 28%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Prăjituri noi de pește de cartofi zdrobite cu maioneză de hrean, Clătite Crocante De Cartofi Cu Sfeclă Roșie Și Cremă De Hrean, și Prăjituri Crocante Cu Cod Și Cartofi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați ceapa și cartoful. Praful cu făina și se amestecă pentru a se dispersa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați ouăle, hreanul, coaja de lămâie, mărarul proaspăt, sarea și piperul și amestecați până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline De Cocktail Umplute Cu PimientoMăsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
Mărar ProaspătMărar Proaspăt
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți uleiul de măsline și untul la foc mediu-mare. Odată ce bulele din unt se diminuează, lingurați 3 linguri de amestec de cartofi în tigaia sotată. Repetați, făcând 8 până la 12 clătite. Gatiti clatite aproximativ 4 minute pe fiecare parte, asigurandu-va ca ambele parti sunt bine rumenite si cartoful este fiert. Reduceți căldura tigaiei dacă prăjiturile cu cartofi se rumenesc prea repede pentru a vă asigura că interiorul este gătit complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Scoateți prăjiturile pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie pe măsură ce termină și condimentați cu sare în timp ce sunt fierbinți. Le puteți acoperi cu folie și păstrați-le într-un cuptor de 200 de grade F pentru a rămâne calde până când sunt gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Pentru a servi, transferați prăjiturile cu cartofi într-un platou și dollop fiecare cu creme fraiche. Sus cu o crenguță de mărar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
DificultateGreu
Gata În44 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista