Prăjituri crocante de conopidă cu sos de ierburi și salată de rucola

Prăjituri crocante de conopidă cu sos de ierburi și salată de rucola
Această rețetă face 4 porții cu 354 calorii, 12g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți pătrunjel cu frunze plate, ulei de măsline, flori de conopidă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Prăjituri crocante de conopidă cu sos de scufundare cu iaurt, Pizza individuală de salată de dovlecei și rucola cu sos de brânză de conopidă, și Salată Crocantă De Șuncă Și Rucola.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Pentru a pregăti prăjiturile, așezați conopida, cartoful și șalotele pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Stropiți 1 1/2 linguri ulei peste legume; aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
4
Coaceți la 400 timp de 35 de minute sau până se înmoaie, amestecând o dată.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Puneți amestecul de conopidă într-un robot de bucătărie; puls de 10 ori sau până la tocat. Răzuiți amestecul într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați fontina, cimbru, sare, 1/2 linguriță piper și ou, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză FontinaBrânză Fontina
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
7
Combinați panko și Parmigiano-Reggiano într-un vas superficial. Folosind mâinile ude, formați amestecul de conopidă în 8 (1-inch grosime); dragă în amestec panko.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
8
Așezați chiftelele pe foaia de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
9
Coaceți la 400 timp de 25 de minute sau până se rumenesc, întorcând o dată.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Pentru a pregăti sosul, combinați smântâna și următoarele 5 ingrediente (prin usturoi) într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Pentru a pregăti salata, combinați rucola, roșiile, 2 lingurițe de ulei și suc; aruncați bine pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
12
Așezați 1 cană amestec de rucola pe fiecare dintre cele 4 farfurii; deasupra cu 2 prăjituri și 1 lingură de sos de ierburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan

Ingrediente

9461 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcopilul rucolacopilul rucola2831 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.cartofi de copt decojiți, tăiați în 4 penecartofi de copt decojiți, tăiați în 4 pene0Bucăți de caramele Heath Barcu 4 g de grăsime sau mai puțin pe porție (recomandat: amy's chunky tomate bisque)cu 4 g de grăsime sau mai puțin pe porție (recomandat: amy's chunky tomate bisque)1Bucăți de caramele Heath Barcu 4 g de grăsime sau mai puțin pe porție (recomandat: amy's chunky tomate bisque)cu 4 g de grăsime sau mai puțin pe porție (recomandat: amy's chunky tomate bisque)3401 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.lapte cu omega 3 sau lapte la conservălapte cu omega 3 sau lapte la conservă1lingura. otet de vin rosuou, ușor bătutou, ușor bătut1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibiluncie fontina brânză, mărunțită (despreuncie fontina brânză, mărunțită (despre2Bucăți de caramele Heath Bararpagic proaspăt tocatarpagic proaspăt tocat2Bucăți de caramele Heath Barpătrunjel proaspăt tocat cu frunze platepătrunjel proaspăt tocat cu frunze plate1Bucăți de caramele Heath Barcimbru proaspăt tocatcimbru proaspăt tocat1cățel de usturoi, tocatcățel de usturoi, tocat1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilroșii de struguri înjumătățiteroșii de struguri înjumătățite1Oreos dublu umplutsuc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmmaioneză de canola (cum ar fi Hellmann ' s)maioneză de canola (cum ar fi Hellmann ' s)23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin2Bucăți de caramele Heath Barulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpanko (pesmet japonez), ușor prăjitpanko (pesmet japonez), ușor prăjit23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmParmigiano ras-brânză ReggianoParmigiano ras-brânză Reggiano1Bucăți de caramele Heath Barpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă2mariceapă eșalotă, înjumătățită pe lungimeceapă eșalotă, înjumătățită pe lungime23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsmântână ușoarăsmântână ușoară
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista