Prăjituri crocante de conopidă cu sos de ierburi și salată de rucola

Prăjituri crocante de conopidă cu sos de ierburi și salată de rucola
Această rețetă face 4 porții cu 354 calorii, 12g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți pătrunjel cu frunze plate, ulei de măsline, flori de conopidă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Prăjituri crocante de conopidă cu sos de scufundare cu iaurt, Pizza individuală de salată de dovlecei și rucola cu sos de brânză de conopidă, și Salată Crocantă De Șuncă Și Rucola.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Pentru a pregăti prăjiturile, așezați conopida, cartoful și șalotele pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
Stropiți 1 1/2 linguri ulei peste legume; aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Subţire-Subţire-
4
Coaceți la 400 timp de 35 de minute sau până se înmoaie, amestecând o dată.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Puneți amestecul de conopidă într-un robot de bucătărie; puls de 10 ori sau până la tocat. Răzuiți amestecul într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Adăugați fontina, cimbru, sare, 1/2 linguriță piper și ou, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
16 Felii De Brânză Fontina16 Felii De Brânză Fontina
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
7
Combinați panko și Parmigiano-Reggiano într-un vas superficial. Folosind mâinile ude, formați amestecul de conopidă în 8 (1-inch grosime); dragă în amestec panko.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
8
Așezați chiftelele pe foaia de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
9
Coaceți la 400 timp de 25 de minute sau până se rumenesc, întorcând o dată.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
10
Pentru a pregăti sosul, combinați smântâna și următoarele 5 ingrediente (prin usturoi) într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
11
Pentru a pregăti salata, combinați rucola, roșiile, 2 lingurițe de ulei și suc; aruncați bine pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Subţire-Subţire-
12
Așezați 1 cană amestec de rucola pe fiecare dintre cele 4 farfurii; deasupra cu 2 prăjituri și 1 lingură de sos de ierburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista