Prăjituri crocante de conopidă cu sos de ierburi și salată de rucola
Această rețetă face 4 porții cu 354 calorii, 12g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți pătrunjel cu frunze plate, ulei de măsline, flori de conopidă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Prăjituri crocante de conopidă cu sos de scufundare cu iaurt, Pizza individuală de salată de dovlecei și rucola cu sos de brânză de conopidă, și Salată Crocantă De Șuncă Și Rucola.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Pentru a pregăti prăjiturile, așezați conopida, cartoful și șalotele pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
Frișcă Suplimentară Groasă
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
3
Stropiți 1 1/2 linguri ulei peste legume; aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
4
Coaceți la 400 timp de 35 de minute sau până se înmoaie, amestecând o dată.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Puneți amestecul de conopidă într-un robot de bucătărie; puls de 10 ori sau până la tocat. Răzuiți amestecul într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
7
Combinați panko și Parmigiano-Reggiano într-un vas superficial. Folosind mâinile ude, formați amestecul de conopidă în 8 (1-inch grosime); dragă în amestec panko.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
Parmigiano Reggiano
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
8
Așezați chiftelele pe foaia de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
9
Coaceți la 400 timp de 25 de minute sau până se rumenesc, întorcând o dată.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Pentru a pregăti sosul, combinați smântâna și următoarele 5 ingrediente (prin usturoi) într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Pentru a pregăti salata, combinați rucola, roșiile, 2 lingurițe de ulei și suc; aruncați bine pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Piept De Pui La Rotisor
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
12
Așezați 1 cană amestec de rucola pe fiecare dintre cele 4 farfurii; deasupra cu 2 prăjituri și 1 lingură de sos de ierburi.