Prăjituri Cheddar Grit cu ardei prăjiți
Această rețetă servește 4. Dacă $1.48 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Cheddar Grit prăjituri cu ardei prăjiți ar putea fi un super fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 243 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, brânză Cheddar extrasharp, coriandru măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați Prăjituri Cu Nisip Mascarpone, Prăjituri la grătar cu slănină și ierburi, și Carrie 's Grit prăjituri cu Rosanne' s Gravy pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti grăsimile, aduceți laptele și bulionul la fiert într-o cratiță medie. Se amestecă crupe și jalapeo. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 5 minute sau până se îngroașă. Se amestecă brânza; gatiti pana se topeste branza.
Răspândiți grăsimile într-o tigaie pătrată de 9 inci acoperită cu spray de gătit; acoperiți și refrigerați timp de 8 ore sau până când este setat.
Pentru a pregăti ardeii, tăiați ardeii grași pe jumătate pe lungime; aruncați semințele și membranele.
Așezați jumătățile de ardei, cu pielea în sus, pe o foaie de copt căptușită cu folie și aplatizați cu mâna. Se fierbe 15 minute sau până se înnegrește.
Așezați într-o pungă de plastic cu fermoar; sigiliu.
Lăsați să stea 15 minute. Curățați și tăiați în benzi de 1 inch.
Combinați ardeii, uleiul, oțetul, coriandrul și sarea; aruncați bine.
Inversați grăsimile pe o tăietură.
Tăiați grăsimile în pătrate de 4 (4 1/2 inch).
Tăiați fiecare pătrat în diagonală în 2 triunghiuri.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați triunghiuri; gatiti 4 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste usor.
Serviți amestecul de ardei peste prăjiturile cu nisip.