Prăjituri Calde Din Făină De Porumb
Dacă doriți să adăugați mai multe lacto ovo vegetarian rețete în cutia de rețete, prăjiturile calde din făină de porumb ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 41 de cenți pe porție, primești un mic dejun care servește 5. O porție conține 285 calorii, 10g de proteine, și 7g de grăsime. Un amestec de sare, zară, ulei vegetal tablespooons și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 18 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 45 de minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 45%. Rețete similare includ Prăjituri calde, Prăjituri Calde Pi, și Prăjituri Calde.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați făina de porumb, făina, bicarbonatul de sodiu, zahărul și sarea. Într-un alt castron, bateți zeama, uleiul și gălbenușul de ou; se amestecă în ingrediente uscate. Bateți albușul de ou până se formează vârfuri rigide; pliați în aluat.
Lăsați să stea 10 minute.
Se toarnă aluatul cu 1/4 căni pe o plită fierbinte ușor unsă; întoarceți-vă când se formează bule deasupra clătitelor. Gatiti pana cand a doua parte este maro auriu.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu tariful la grătar. Ai putea încerca Schloss Vollrads Riesling Spatlese. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Castelul Vollrads Riesling Spatlese]()
Castelul Vollrads Riesling Spatlese
Spatlese dulce natural clasic, cu aciditate plăcută și zahăr rezidual elegant, natural. Recoltarea selectivă, prelucrarea blândă a mustului, clarificarea sistematică, fermentarea lentă și finisarea atentă sunt elementele de bază pentru acest Riesling tradițional Vollrads.Acest vin se asortează perfect cu bucătăria asiatică datorită armoniei dintre dulceață și aciditate. De asemenea, combinații interesante de gust pot fi obținute prin asocierea brânzei cu vene albastre sau a unui desert de fructe.