Crăciun masa de prânz Crabmeat Bisque ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă face 4 porții cu 427 calorii, 17g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $2.23 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Cap la magazin și ridica garnitura: ceapa verde suplimentare, ceapa, piper, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată De Prânz Cu Mere, Salată Simplă De Prânz, și Salată De Paste Pentru Prânz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți 4 linguri de unt într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați următoarele 5 ingrediente și sotati până se înmoaie.
3
Într-o cratiță, încălziți restul de 2 linguri de unt și amestecați făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Adăugați lapte și gătiți, amestecând până se îngroașă și se omogenizează. Se amestecă sare, piper și sos de ardei iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Fierbinte
Piper
Lapte
Sare
5
Adăugați legume sotate și jumătate și jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
6
Aduceți la fierbere, amestecând; reduceți căldura.
7
Adăugați carne de crab, fierbeți neacoperit timp de 5 minute. Dacă doriți, amestecați sherry chiar înainte de servire. Se acoperă cu ceapă verde suplimentară.
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.