Prună într-un nor

Prună într-un nor
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încearcă Plum in a Cloud. Această rețetă servește 8 și costă 95 de cenți per porție. O porție conține 391 de calorii , 3 g de proteine și 20 g de grăsimi . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și cumpărați unt, bezele, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 10% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Jeleu de miere, prune și mure cu sorbet de prune , Tartă cu prune Tatin cu sorbet de prune fierte și Prune Delicious: Tartă cu cremă de prune Damson .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați pesmeturile și untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Prune Proaspete Tocate2 Cani De Prune Proaspete Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Presărați jumătate în opt feluri de mâncare individuale de desert; puneți deoparte firimiturile rămase.
3
Într-o cratiță la foc mediu, gătiți și amestecați marshmallows și sucurile până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare Subțiri De Covrigi Sau ScobitoriBețișoare Subțiri De Covrigi Sau Scobitori
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4
Transferați într-un castron; se răcește la temperatura camerei, aproximativ 20 de minute. Încorporați smântâna și prunele. lingura in vase; se presară cu firimituri rezervate. Se da la rece până se întărește, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista