Prune înghețată de Sherry cu sos de zahăr ars

Prune înghețată de Sherry cu sos de zahăr ars
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați înghețata de Prune Sherry cu sos de zahăr ars. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 661 calorii, 9g de proteine, și 34G de grăsime pe porție. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, prune uscate, sherry și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Înghețată de zahăr ars cu bucăți de ciocolată, Sos De Smântână Sherry-Asiago, și Înghețată Cu Sos Dulce De Sherry pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță combinați prunele și 1 cană de apă, aduceți apa la fierbere și fierbeți prunele timp de 15 până la 20 de minute sau până când sunt foarte moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune UscatePrune Uscate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați Sherry, fierbeți amestecul timp de 1 minut și lăsați-l să se răcească. Într-un procesor de alimente pur și simplu amestecul grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Într-un castron bateți împreună 2/3 cană de zahăr, amidonul de porumb, oul întreg și gălbenușurile și adăugați laptele, opărit, într-un jet, șoptind. Într-o cratiță grea aduceți amestecul la fierbere la foc moderat, șoptind și fierbeți-l, șoptind constant, timp de 2 minute. Strecurați crema printr-o sită fină într-un castron metalic așezat într-un castron mare cu gheață și apă rece și adăugați amestecul de prune și smântâna. Amestecați amestecul de cremă până când este rece și congelați-l într-un congelator de înghețată conform instrucțiunilor producătorului. Tapetați o tigaie metalică, de 9 pe 5 pe 3 inci, cu folie de plastic, lingurați înghețata în ea și înghețați înghețata, partea superioară netezită și suprafața acoperită cu folie de plastic, timp de cel puțin 8 ore sau peste noapte. Înghețata poate fi făcută cu 1 săptămână înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Prune UscatePrune Uscate
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Într-o tigaie mare și adâncă uscată, gătiți restul de 1 cană de zahăr la foc moderat, netulburat, până când se topește, creșteți focul până la moderat și gătiți zahărul, învârtind tigaia ocazional, până când devine un caramel adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Scoateți tigaia de pe foc, turnați cu grijă 1 cană de apă fierbinte în partea laterală a tigaiei și fierbeți sosul de zahăr ars, amestecând, până când este siropos și redus la aproximativ 3/4 cană. Sosul poate fi făcut cu 1 săptămână înainte și păstrat acoperit și răcit. Desfaceți înghețata și serviți-o, feliată, cu sosul, cald sau la temperatura camerei, și presărată cu migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista