Prune înghețată de Sherry cu sos de zahăr ars

Prune înghețată de Sherry cu sos de zahăr ars
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați înghețata de Prune Sherry cu sos de zahăr ars. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 661 calorii, 9g de proteine, și 34G de grăsime pe porție. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, prune uscate, sherry și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Înghețată de zahăr ars cu bucăți de ciocolată, Sos De Smântână Sherry-Asiago, și Înghețată Cu Sos Dulce De Sherry pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță combinați prunele și 1 cană de apă, aduceți apa la fierbere și fierbeți prunele timp de 15 până la 20 de minute sau până când sunt foarte moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune UscatePrune Uscate
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Adăugați Sherry, fierbeți amestecul timp de 1 minut și lăsați-l să se răcească. Într-un procesor de alimente pur și simplu amestecul grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Într-un castron bateți împreună 2/3 cană de zahăr, amidonul de porumb, oul întreg și gălbenușurile și adăugați laptele, opărit, într-un jet, șoptind. Într-o cratiță grea aduceți amestecul la fierbere la foc moderat, șoptind și fierbeți-l, șoptind constant, timp de 2 minute. Strecurați crema printr-o sită fină într-un castron metalic așezat într-un castron mare cu gheață și apă rece și adăugați amestecul de prune și smântâna. Amestecați amestecul de cremă până când este rece și congelați-l într-un congelator de înghețată conform instrucțiunilor producătorului. Tapetați o tigaie metalică, de 9 pe 5 pe 3 inci, cu folie de plastic, lingurați înghețata în ea și înghețați înghețata, partea superioară netezită și suprafața acoperită cu folie de plastic, timp de cel puțin 8 ore sau peste noapte. Înghețata poate fi făcută cu 1 săptămână înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Pe BatonCiocolată Semidulce Pe Baton
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
Prune UscatePrune Uscate
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Într-o tigaie mare și adâncă uscată, gătiți restul de 1 cană de zahăr la foc moderat, netulburat, până când se topește, creșteți focul până la moderat și gătiți zahărul, învârtind tigaia ocazional, până când devine un caramel adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Scoateți tigaia de pe foc, turnați cu grijă 1 cană de apă fierbinte în partea laterală a tigaiei și fierbeți sosul de zahăr ars, amestecând, până când este siropos și redus la aproximativ 3/4 cană. Sosul poate fi făcut cu 1 săptămână înainte și păstrat acoperit și răcit. Desfaceți înghețata și serviți-o, feliată, cu sosul, cald sau la temperatura camerei, și presărată cu migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista