Prune la cuptor cu Flapjack

Prune la cuptor cu Flapjack
Prunele coapte Flapjack durează aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 245 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $1.1 pe portie, veți obține un mic dejun care servește 4. 16 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Un amestec de prune, zahăr muscovado, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 30%. Rețete similare includ Prune Coapte Cu Scorțișoară Și Miere, Quinoa pentru mic dejun la cuptor cu prune și fistic, și Cheesecake cu lămâie cu prune coapte și mure.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 190C / ventilator 170 / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
2
Înjumătățiți prunele și aranjați-le într-un strat confortabil într-unul mare sau 4-6 vase individuale superficiale, rezistente la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
3
Se presară peste zahăr și se strecoară peste tot sucul de portocale. Apăsați o foaie de pergament de copt peste prune și coaceți timp de 20-25 de minute, până când încep să se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
4
Între timp, încălziți untul cu siropul sau mierea într-o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată CuburiCuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
5
Se ia de pe foc și se amestecă ovăzul până când sunt acoperite uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
6
Îndepărtați pergamentul, lingurați aproximativ ovăzul peste prune, apoi reveniți la cuptor pentru încă 10 minute, până când toppingul este crocant și auriu și prunele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
7
Serviți cald cu crme frache sau înghețată dacă vă simțiți indulgent, sau fromage frais sau iaurt cu conținut scăzut de grăsimi, dacă nu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iaurt Cu Conținut Scăzut De GrăsimiIaurt Cu Conținut Scăzut De Grăsimi
1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista