Prune căzute și sufleu Armagnac

Prune căzute și sufleu Armagnac
Prune Fallen și Armagnac souffl XV ar putea fi o rețetă bună pentru a extinde cutia de rețete pentru băuturi. O porție conține 203 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 1,56 USD pe porție. Un amestec de sare, albușuri de ou, semințe de fenicul și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un nu atât de mare scor spoonacular de 28%. Încercați Gutui, Măr Și Prune Armagnac Se Sfărâmă, Tort De Ciocolata Fallen Souffl, și Tort De Sufle De Ciocolată Căzut pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron rezistent la căldură, combinați prunele, fasolea de vanilie și punga de semințe de fenicul. Într-o cratiță medie, aduceți vinul și armagnacul la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
ArmagnacArmagnac
Prune UscatePrune Uscate
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
2
Se toarnă peste prune; lasa sa se raceasca. Acoperiți cu plastic și lăsați prunele macerate timp de 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune UscatePrune Uscate
3
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
4
Ungeți o tigaie cu formă de arc de 10 inci și praf ușor cu zahăr. Într-o cratiță medie, aduceți prunele și lichidul lor de înmuiere la fierbere. Reduceți căldura la minim și fierbeți până se formează un sirop, aproximativ 25 de minute. Se strecoară prunele peste un bol; scoateți punga cu semințe de fenicul și strecurați siropul înapoi în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Prune UscatePrune Uscate
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
5
Scoateți fasolea de vanilie; răzuiți semințele în sirop și amestecați. Rezervați 12 prune pline în sirop. Tăiați fin prunele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Prune UscatePrune Uscate
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
6
Într-o cratiță mică, aduceți laptele la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
7
Se toarnă într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
8
Bateți făina și 8 gălbenușuri de ou, câte 1 pe rând. Se amestecă prunele tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Prune UscatePrune Uscate
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
9
Într-un castron mare, bateți albușurile până se formează vârfuri moi. Bateți treptat în 1/3 cană de zahăr cu sarea; bateți până când albii sunt rigizi și lucioși. Îndoiți o treime din albușurile bătute în amestecul de prune-ou, apoi pliați în restul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VioleteViolete
Prune UscatePrune Uscate
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
10
Răzuiți aluatul în tigaie și coaceți în centrul cuptorului timp de 40 de minute sau până când se ridică și se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Se lasă să se răcească pe un suport timp de cel puțin 30 de minute.
12
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
13
Rulați un cuțit în jurul suflului și scoateți inelul. Reîncălziți suflul timp de 15 minute sau până când este încălzit. Se taie cu un cuțit zimțat și se transferă pe plăci.
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
14
Stropiți cu siropul Armagnac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArmagnacArmagnac
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
15
Se servește cald cu prunele întregi și frisca îndulcită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă îndulcităFrișcă îndulcită
Prune UscatePrune Uscate
16
Faceți înainte: soufflul poate fi pregătit prin Pasul 5 mai devreme în timpul zilei.
17
Recomandare vin: acest desert aerisit are nevoie doar de nota de grație a unui vin concentrat cu arome similare. Căutați un Pinot Gris fortificat, cum ar fi Mendelson din 2000 din Napa, sau încercați recolta târzie Rosenblum Viognier din 2001 Din Lodi, California.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
ViognierViognier
18
Note: la timpul total, adăugați 2 zile timp de înmuiere.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Revista