Prune căzute și sufleu Armagnac
Prune Fallen și Armagnac souffl XV ar putea fi o rețetă bună pentru a extinde cutia de rețete pentru băuturi. O porție conține 203 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 1,56 USD pe porție. Un amestec de sare, albușuri de ou, semințe de fenicul și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un nu atât de mare scor spoonacular de 28%. Încercați Gutui, Măr Și Prune Armagnac Se Sfărâmă, Tort De Ciocolata Fallen Souffl, și Tort De Sufle De Ciocolată Căzut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron rezistent la căldură, combinați prunele, fasolea de vanilie și punga de semințe de fenicul. Într-o cratiță medie, aduceți vinul și armagnacul la fiert.
Se toarnă peste prune; lasa sa se raceasca. Acoperiți cu plastic și lăsați prunele macerate timp de 2 zile.
Preîncălziți cuptorul la 37
Ungeți o tigaie cu formă de arc de 10 inci și praf ușor cu zahăr. Într-o cratiță medie, aduceți prunele și lichidul lor de înmuiere la fierbere. Reduceți căldura la minim și fierbeți până se formează un sirop, aproximativ 25 de minute. Se strecoară prunele peste un bol; scoateți punga cu semințe de fenicul și strecurați siropul înapoi în tigaie.
Scoateți fasolea de vanilie; răzuiți semințele în sirop și amestecați. Rezervați 12 prune pline în sirop. Tăiați fin prunele rămase.
Într-o cratiță mică, aduceți laptele la foc mic.
Se toarnă într-un castron mare.
Bateți făina și 8 gălbenușuri de ou, câte 1 pe rând. Se amestecă prunele tocate.
Într-un castron mare, bateți albușurile până se formează vârfuri moi. Bateți treptat în 1/3 cană de zahăr cu sarea; bateți până când albii sunt rigizi și lucioși. Îndoiți o treime din albușurile bătute în amestecul de prune-ou, apoi pliați în restul.
Răzuiți aluatul în tigaie și coaceți în centrul cuptorului timp de 40 de minute sau până când se ridică și se rumenesc.
Se lasă să se răcească pe un suport timp de cel puțin 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 40
Rulați un cuțit în jurul suflului și scoateți inelul. Reîncălziți suflul timp de 15 minute sau până când este încălzit. Se taie cu un cuțit zimțat și se transferă pe plăci.
Stropiți cu siropul Armagnac.
Se servește cald cu prunele întregi și frisca îndulcită.
Faceți înainte: soufflul poate fi pregătit prin Pasul 5 mai devreme în timpul zilei.
Recomandare vin: acest desert aerisit are nevoie doar de nota de grație a unui vin concentrat cu arome similare. Căutați un Pinot Gris fortificat, cum ar fi Mendelson din 2000 din Napa, sau încercați recolta târzie Rosenblum Viognier din 2001 Din Lodi, California.
Note: la timpul total, adăugați 2 zile timp de înmuiere.