Prune curry și fasole verde

Prune curry și fasole verde
Această rețetă servește 4. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 400 de calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de piper, scallions, prune și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Saut de ciuperci de fasole verde cu sos de prune condimentat, Carne de vită și varză se amestecă, și Pui și Broccoli se amestecă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, aduceți orezul, 1/4 linguriță sare și 1 1/4 căni de apă la fierbere. Reduceți căldura la minim; acoperiți; fierbeți până când orezul este fraged și absoarbe apa, 30 până la 35 de minute. Opriți focul; lăsați acoperit. Într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Gatiti albii de scallion, chile, ghimbir, curry, piper negru si restul de 1/2 lingurita sare, amestecand, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați 1/2 cană de apă și fasole verde; gatiti, amestecand, pana lafasolele devin verde aprins, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3
Adăugați prune, ardei gras și lapte de cocos; gătiți și amestecați până când culorile sunt strălucitoare și sosul este gros, 3 până la 5 minute. Se amestecă caju. Împărțiți amestecul de prune-fasole verde între 4 farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
CajuCaju
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
4
Se servește cu orez; se presară cu verdeață de scallion înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5
Per porție: 394 calorii, 15 grame grăsime, 4 grame saturate, 60 grame carbohidrați, 7 grame fibre, 1 grame proteine
6
Auto
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate49
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista