Provocare: pui la grătar cu Broccoli rabe și cârnați

Provocare: pui la gratar cu Broccoli rabe și cârnați ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 45g de grăsime, și un total de 678 calorii. Această rețetă servește 15. Pentru $2.9 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de ciuperci portobello, usturoi, coapse de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 65%, care este solid. Provocare: pui la grătar cu Broccoli rabe și cârnați, Broccoli Rabe sote cu cârnați de pui, și Cârnați de pui și Broccoli Rabe Penne sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un blender, combinați 1 cană de ulei de măsline, busuioc, fulgi de ardei roșu și 2 căței de usturoi. Puree până se amestecă și se îngroașă.
Se toarnă într-un vas de copt superficial și se adaugă puiul. Aruncați pentru a acoperi și marinați puiul în timp ce terminați vasul.
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere. Preîncălziți un grătar sau o tigaie la foc mediu.
Între timp, încălziți o tigaie mare. Zdrobiți 3 căței de usturoi și dați deoparte.
Încălziți 1 cană de ulei de măsline în tigaie.
Adăugați usturoiul și gătiți până devin aurii.
Scoateți cârnații din carcase și adăugați în tigaie.
Călește cârnații până se rumenesc.
În apa clocotită, albiți broccoli rabe până când este moale, dar încă crocant.
Transferați rabe într-un castron cu apă cu gheață.
Se scoate din apă, se scurge pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie și se lasă deoparte.
Grătiți puiul până când este gătit și sucurile curg limpede.
La cârnații rumeniți, adăugați ciupercile și sotati până când ciupercile încep să se înmoaie.
Adăugați rabe, bulionul de pui și un vârf de fulgi de ardei roșu și condimentați cu sare și piper.
Se taie pâinea și se întinde pe o farfurie de servire. Puneți o parte din amestecul de broccoli rabe/cârnați deasupra, apoi acoperiți fiecare cu 1 piept de pui și 1 coapsă. Se acoperă cu rucola, roșii și brânză provolone feliată. Apoi stropiți o parte din sosul de broccoli rabe deasupra, pentru a ofili rucola și serviți imediat.