Prosecco Lira prăjituri cu glazură spumante

Prosecco Lira prăjituri cu glazură spumante
Prosecco Lira prăjituri cu glazura spumante este un fără gluten desert. Pentru 78 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 330 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de prăjituri, vin spumant, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Prăjituri de dovleac cu glazură de arțar, Prosecco + St-Germain Spumante Pariziene, și Mini prăjituri cu brânză cremă cu glazură de brânză cremă de vanilie.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați 2 (9 pe 5 inci) tigăi de pâine cu spray de gătit antiaderent și praf ușor cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
CuptorCuptor
3
Într-un castron mare de amestecare combinați toate ingredientele tortului.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
4
Se amestecă la viteză medie până se încorporează bine, aproximativ 3 minute.
5
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite pentru pâine.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
6
Coaceți până când o scobitoare introdusă în centru iese curată și partea de sus este maro aurie, aproximativ 40 până la 50 de minute. Se lasă să se răcească 5 minute, apoi se scot din tigăi și se răcesc complet pe un suport de sârmă peste o tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
7
Puneți zahărul cofetarilor într-un castron mare și bateți încet în vinul spumant până când consistența este groasă, dar turnabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Vin SpumantVin Spumant
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Turnați glazura deasupra prăjiturilor și lăsați-o să picure pe laturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
9
Lăsați să stea 5 minute pentru a seta înainte de feliere și servire.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru tortul de lire sterline. O regulă comună de împerechere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă și deserturile cu caramel sau ciocolată se împerechează bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista