Prosecco-Gel De Zmeură Cor9e
Prosecco-Raspberry Gel este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap garnitură. Această rețetă face 6 porții cu 128 calorii, 3G de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați gelatină, suc de lămâie, apă cu flori de portocale și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Tort de migdale cu cremă de coajă de lămâie Meyer și gel de zmeură Ecroide, Zmeură Limoncello Prosecco, și Limoncello Raspberry Prosecco Cooler pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați zmeura, 1/4 cană de zahăr și 1 lingură de suc de lămâie într-un castron mediu; aruncați ușor pentru a combina.
Lăsați să stea la temperatura camerei până când zmeura își eliberează sucurile, aruncând ocazional, 20-30 de minute.
Așezați 1/2 cană Prosecco într-un castron mic.
Presărați gelatina și lăsați să stea 5 minute pentru a se înmuia. Aduceți 1 cană Prosecco la fierbere curămânând 1/2 cană plus 2 linguri de zahăr, amestecând până se dizolvă zahărul.
Se ia de pe foc; se adaugă amestecul de gelatină și se amestecă până se dizolvă.
Transferați amestecul de gelatină într-un ulcior mare.
Adăugați zmeură cu sucuri, Prosecco Rămas, 1 lingură de suc de lămâie rămas și apă de flori de portocale (dacă se utilizează), amestecând pentru a dizolva orice zahăr.
Folosind o lingură cu fante, împărțiți zmeurela fel între paharele coupe sau alte pahare sau cupe mici, de mică adâncime. Divide
Amestec Prosecco în mod egal între pahare, aproximativ 3/4 cană pe pahar. Se răcește gelul de răcire până la fermitate, aproximativ 3 ore. Faceți înainte: Gel-ul se poate face cu până la 2 zile înainte. Acoperiți și păstrați la rece.