Prosciutto și Bruschetta de brânză de capră cu linte neagră

Prosciutto și Bruschetta de brânză de capră cu linte neagră
Prosciutto și bruschetta de brânză de capră cu linte Neagră ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul hor d ' oeuvre. Pentru $7.88 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1114 calorii, 51G de proteine, și 55g de grăsime. Această rețetă servește 4. Este un scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. 13 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână miere, ceapă, usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este remarcabil. Încercați Avocado, Brânză De Capră Și Linte Neagră, Bruschetta de roșii, brânză albastră și Prosciutto, și Vinete cu linte și brânză de capră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pe o tavă de foi așezați feliile de pâine și stropiți cu ulei de măsline extravirgin. Întoarceți fiecare bucată și stropiți din nou, astfel încât ambele părți să aibă puțin ulei pe ele. Prăjiți la cuptorul încins timp de 1 până la 2 minute până când sunt ușor crocante, dar fără culoare. În timp ce este încă fierbinte, frecați ușor fiecare felie pe o parte cu un cățel de usturoi, apoi lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
PâinePâine
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Puneți fiecare felie de pâine prăjită cu 2 până la 3 felii de brânză de capră, o bucată răsucită de prosciutto și stropiți cu ulei de măsline extravirgin. Puneți tava de bruschetta înapoi în cuptor și încălziți până când brânza este topită, prosciutto este crocantă și pâinea este maro aurie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
Brânză De CaprăBrânză De Capră
ProsciuttoProsciutto
BrânzăBrânză
PâinePâine
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Așezați lintea într-o cratiță mare și acoperiți cu de 2 ori cantitatea de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Adăugați crenguta de cimbru și condimentați cu sare. Aduceți la foc mic și gătiți timp de 12 până la 15 minute până când sunt moi și fragede. Nu ar trebui să se destrame. Sare, după gust, apoi scurgeți orice lichid rămas. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CimbruCimbru
SareSare
6
Faceți vinaigreta balsamică cu miere combinând oțetul și mierea în timp ce stropiți în 1/4 cană de ulei de măsline șoptind pentru a combina. Condimentează cu sare și piper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinetă BalsamicăVinetă Balsamică
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
Ulei De MăslineUlei De Măsline
OțetOțet
MiereMiere
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
7
Într-o tigaie mare sote Se încălzește o cantitate de 2 conta de ulei de măsline la foc mediu și se adaugă usturoiul și ceapa roșie. Gatiti pana se inmoaie si usor translucid apoi adaugati vinaigreta balsamica cu miere in ceapa. Într-un bol mare de amestecare adăugați aproximativ jumătate din linte, spanacul spălat și ceapa caramelizată. Aruncați pentru a acoperi și condimentați cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinetă BalsamicăVinetă Balsamică
CeapăCeapă
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Ceapă RoșieCeapă Roșie
LinteLinte
SpanacSpanac
UsturoiUsturoi
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
TigaieTigaie
8
Pentru a servi, așezați pâinea prăjită cu prosciutto și brânză de capră pe o farfurie și serviți cu salată caldă de spanac balsamic cu miere deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
ProsciuttoProsciutto
SpanacSpanac
MiereMiere
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
9
Se ornează cu mai multe linte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Brancaia Chianti Classico Riserva cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 38 de dolari pe sticlă.
Brancaia Chianti Classico Riserva
Brancaia Chianti Classico Riserva
Acest Chianti Classico Riserva prezintă arome de fructe tropicale și negre, cu note de nuci și migdale pe gust. Fabricat cu cei mai buni struguri Sangiovese din două dintre podgoriile noastre imobiliare, Brancaia Estate și Poppi Vineyard, acest vin are o culoare densă, roșu-rubiniu și un finisaj lung, aromat.Amestec: 80% Sangiovese, 20% Merlot
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate54
Revista