Prosciutto Învelit Coapse De Pui Rozmarin
Prosciutto înfășurat coapse de pui rozmarin este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 221 calorii, 3G de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă de la Foodnetwork are 332 de fani. Un amestec de oțet balsamic, rozmarin, coapse de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 37 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 29%. Rețete similare includ Prosciutto Învelit Coapse De Pui Rozmarin, Pulpe de pui învelite în prosciutto, și Creveți La Grătar Înveliți Cu Prosciutto De Portocale Și Rozmarin.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți o tigaie pentru grătar cu arzător dublu, o tigaie pentru grătar sau un grătar în aer liber la foc mediu-mare.
Se toarnă aproximativ 1/4 cană de ulei de măsline extravirgin într-un vas puțin adânc și se adaugă usturoiul.
Îndepărtați frunzele de pe o crenguță de rozmarin și tocați mărunt, aproximativ 1 lingură.
Adăugați rozmarinul tocat în bol cu usturoiul și uleiul. Rupeți rozmarinul rămas în 8 crenguțe mici de dimensiunea bucăților de pui.
Condimentați bucățile de pui cu sare și piper, după gust și adăugați-le în amestecul de usturoi. Întoarce-te la haină. Înfășurați bucățile de pui în prosciutto, asigurând șunca cu o crenguță de rozmarin în timp ce înfășurați. Crenguțele ar trebui să iasă puțin la marginile șuncii.
Stropiți puiul cu mai mult ulei și grătiți timp de 12 minute, întorcând ocazional.
Serviți 2 bucăți de pui pentru fiecare porție, împreună cu câteva pene de lămâie pentru stoarcere deasupra.
Stropiți cu oțet balsamic și serviți.