Prosciutto Înfășurat Rozmarin Pulpe De Pui
Această rețetă servește 4. O porție conține 221 calorii, 3G de proteine, și 20g de grăsime. Dacă $1.16 pe portie falls în bugetul dvs., Prosciutto înfășurat coapse de pui rozmarin ar putea fi un minunat fără gluten, fără lactate și primar rețetă pentru a încerca. Această rețetă de la Foodnetwork are 32 de fani. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, coapse de pui, prosciutto di parma și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 37 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pulpe de pui învelite în prosciutto, Creveți La Grătar Înveliți În Prosciutto Cu Portocale Și Rozmarin, și Bacon înfășurat BBQ pulpe de pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți o tigaie pentru grătar cu arzător dublu, o tigaie pentru grătar sau un grătar în aer liber la foc mediu-mare.
Se toarnă aproximativ 1/4 cană ulei de măsline extravirgin într-un vas superficial și se adaugă usturoiul.
Îndepărtați frunzele de pe o crenguță de rozmarin și tocați fin, aproximativ 1 lingură.
Adăugați rozmarinul tocat în bol cu usturoiul și uleiul. Rupeți rozmarinul rămas în 8 crenguțe mici de dimensiunea bucăților de pui.
Condimentează bucățile de pui cu sare și piper, după gust și adaugă-le în amestecul de usturoi. Întoarceți-vă la haină. Înfășurați bucățile de pui în prosciutto, asigurând șunca cu o crenguță de rozmarin în timp ce înfășurați. Crengile ar trebui să iasă puțin la marginile șuncii.
Stropiți puiul cu mai mult ulei și grătați timp de 12 minute, întorcându-vă ocazional.
Serviți 2 bucăți de pui pentru fiecare porție, împreună cu câteva pene de lămâie pentru a stoarce deasupra.
Stropiți cu oțet balsamic și serviți.