Prosciutto înfășurat Fig și Pecan plăcinte de mână cu Gorgonzola
Această rețetă servește 8. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 49G de grăsime, și un total de 619 calorii. Mergeți la magazin și ridicați bucăți de pecan, frunze de cimbru, miere și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Gorgonzola învelită cu prosciutto cu rucola, Prosciutto Înfășurat Gorgonzola Umplute Smochine, și Plăcinte Ușoare De Mână Pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți crusta: pulsați făina și sarea într-un robot de bucătărie până se combină.
Adăugați unt și procesați până când amestecul seamănă cu masa grosieră, aproximativ 10 secunde. Cu mașina în funcțiune, adăugați apă cu gheață într-un flux lent și constant până când aluatul se reunește (nu mai mult de 30 de secunde). Împărțiți aluatul în jumătate, formați fiecare într-un pătrat și înfășurați în plastic. Dați la frigider aluatul timp de cel puțin 1 oră (sau până la 2 zile) sau congelați până la 1 lună.Pe o suprafață ușor făinată, întindeți aluatul rece la 1/8 inch grosime. Folosind un cuțit de tăiat, decupați opt pătrate de 5 inci și încadrați-vă în cupe de formă de brioșă de dimensiuni standard, lăsând o surplombă peste tot. Se da la frigider 30 de minute. Păstrați aluatul rămas pentru o altă utilizare.Faceți umplutura de nuci: puneți nuci într-un robot de bucătărie. Cu procesorul în funcțiune, adăugați încet ulei până când amestecul este tocat fin.
Adăugați coaja de lămâie și frunzele de cimbru; condimentează cu sare și piper. Răsturnați amestecul într-un castron mic și amestecați până se combină. Pune deoparte.Faceți plăcintele de mână: Preîncălziți cuptorul la 400 de grade. Împărțiți umplutura de nuci uniform în fundul cutiilor de briose răcite căptușite cu aluat. Urziți fiecare smochin tăiat, întreg, cu o felie de prosciutto, așezând fiecare într-o gaură de staniu de brioșă umplută cu aluat.
Presărați blaturile cu gorgonzola, adăugând un mic strop de miere.
Periați cu spălare cu ouă.
Așezați forma de briose în cuptorul preîncălzit și reduceți focul la 37
Coaceți plăcintele până când crustele superioare se rumenesc și smochinele sunt destul de moi, iar prosciutto-ul este crocant, aproximativ 25 de minute.
Lăsați să se răcească complet în staniu pe un suport de sârmă.
Scoateți plăcintele de mână din cutii și serviți cu un strop de miere.