Prosciutto înfășurat Fig și Pecan plăcinte de mână cu Gorgonzola

Prosciutto înfășurat Fig și Pecan plăcinte de mână cu Gorgonzola
Această rețetă servește 8. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 49G de grăsime, și un total de 619 calorii. Mergeți la magazin și ridicați bucăți de pecan, frunze de cimbru, miere și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Gorgonzola învelită cu prosciutto cu rucola, Prosciutto Înfășurat Gorgonzola Umplute Smochine, și Plăcinte Ușoare De Mână Pecan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți crusta: pulsați făina și sarea într-un robot de bucătărie până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Adăugați unt și procesați până când amestecul seamănă cu masa grosieră, aproximativ 10 secunde. Cu mașina în funcțiune, adăugați apă cu gheață într-un flux lent și constant până când aluatul se reunește (nu mai mult de 30 de secunde). Împărțiți aluatul în jumătate, formați fiecare într-un pătrat și înfășurați în plastic. Dați la frigider aluatul timp de cel puțin 1 oră (sau până la 2 zile) sau congelați până la 1 lună.Pe o suprafață ușor făinată, întindeți aluatul rece la 1/8 inch grosime. Folosind un cuțit de tăiat, decupați opt pătrate de 5 inci și încadrați-vă în cupe de formă de brioșă de dimensiuni standard, lăsând o surplombă peste tot. Se da la frigider 30 de minute. Păstrați aluatul rămas pentru o altă utilizare.Faceți umplutura de nuci: puneți nuci într-un robot de bucătărie. Cu procesorul în funcțiune, adăugați încet ulei până când amestecul este tocat fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Gătit MămăligăGătit Mămăligă
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
3
Adăugați coaja de lămâie și frunzele de cimbru; condimentează cu sare și piper. Răsturnați amestecul într-un castron mic și amestecați până se combină. Pune deoparte.Faceți plăcintele de mână: Preîncălziți cuptorul la 400 de grade. Împărțiți umplutura de nuci uniform în fundul cutiilor de briose răcite căptușite cu aluat. Urziți fiecare smochin tăiat, întreg, cu o felie de prosciutto, așezând fiecare într-o gaură de staniu de brioșă umplută cu aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
ProsciuttoProsciutto
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Gătit MămăligăGătit Mămăligă
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Presărați blaturile cu gorgonzola, adăugând un mic strop de miere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GorgonzolaGorgonzola
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
5
Periați cu spălare cu ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
6
Așezați forma de briose în cuptorul preîncălzit și reduceți focul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Gătit MămăligăGătit Mămăligă
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Coaceți plăcintele până când crustele superioare se rumenesc și smochinele sunt destul de moi, iar prosciutto-ul este crocant, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Lăsați să se răcească complet în staniu pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
9
Scoateți plăcintele de mână din cutii și serviți cu un strop de miere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista