Prosciutto, smochine și Quesadillas cu brânză de capră

Prosciutto, smochine și Quesadillas cu brânză de capră
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Prosciutto, Fig și quesadillas cu brânză de capră. O porție conține 530 calorii, 18g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,45 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Un amestec de conserve de smochine, brânză cremoasă de capră, tortilla de făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până smochine ai putea urma acest curs principal cu Panna Cotta Cu Smochine ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Miere de cimbru bătut brânză de capră și mușcături de smochine, Brânză De Capră-Radicchio Quesadillas, și Quesadillas cu sparanghel și brânză de capră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Configurați grătarul pentru gătit direct la foc mediu. Grătar de ulei când este gata să înceapă gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Întindeți 4 tortilla; întindeți fiecare cu jumătate din brânza de capră. Împărțiți prosciutto și smochine și așezați deasupra brânzei de capră. Se acoperă cu brânză jack și tortilla rămasă. Gatiti pe gratar cu ulei fierbinte 3-4 minute pe fiecare parte sau pana cand branza s-a topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Monterey Jack CheeseMonterey Jack Cheese
ProsciuttoProsciutto
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Se servește fierbinte cu conserve de smochine pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem De SmochineGem De Smochine
4
Interior: pregătiți quesadillas conform indicațiilor. Într-o tigaie suficient de mare pentru a se potrivi cu tortilla sau o tavă electrică, încălziți 1 până la 2 linguri de ulei vegetal la foc mediu. Când uleiul este fierbinte, prăjiți cu grijă ambele părți ale quesadillas timp de 2 până la 3 minute sau până se rumenesc; întorcându-se cu o spatulă mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Garnisiți conform instrucțiunilor.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexican funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin ai putea încerca este Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 39 de dolari.
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Aromele de ceai negru și cardamon sunt stratificate de note de afine și mure. Aromele proaspete de afine, prune și coajă de portocală oferă note savuroase pline de viață, cu o notă de mineral și cardamon. Acesta este un Pinot Noir bogat și plin de corp, cu aciditate echilibrată și un finisaj fin texturat. 
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista