Prosciutto-Mozzarella Piadine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Prosciutto-Mozzarella Piadine. Această rețetă face 35 de porții cu 224 calorii, 4G de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați mozzarella, praf de copt, apă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mozzarella & prosciutto panini, Mozzarella & Prosciutto în Carrozza, și Prosciutto, pepene galben și Mozzarella pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un mixer de suport prevăzut cu cârligul de aluat, amestecați făina cu praful de copt și 1 1/2 lingurițe de sare.
Adăugați apa, laptele și untul și bateți la viteză mică timp de 10 minute. Formați aluatul într-o bilă și transferați-l într-un bol cu ulei. Acoperiți și lăsați să stea 3 ore.
Pe o suprafață înmuiată, formați aluatul în 4 bile; așezați-le pe o foaie de copt înmuiată. Acoperiți și lăsați să stea 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 35
Încălziți o tigaie mare din fontă.
Întindeți 1 bilă de aluat într-o rundă de 10 inci; înțepați cu o furculiță. Uleiul de tigaie.
Adăugați runda și gătiți la foc moderat până se rumenesc pe fund și bulează deasupra. Întoarceți runda și gătiți până se rumenesc pe fund; transferați pe o foaie de copt. Repetați cu aluatul rămas.
Într-un castron, aruncați rucola și uleiul de măsline; condimentează cu sare și piper. Împărțiți prosciutto, mozzarella și rucola printre pâinea plată și pliați.
Coaceți până când mozzarella este înmuiată.
Tăiați în pene și serviți.