Prosciutto-Dijon Pinwheels
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați Prosciutto-Dijon Pinwheels. Această rețetă face 30 de porții cu 58 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână cremă de brânză de legume philadelphia garden, biscuiți ritz, prosciutto și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Pinwheels Prosciutto, Prosciutto-Fontina Pinwheels, și Prosciutto și Pinwheels spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă crema de brânză răspândită și muștarul până se omogenizează bine.
Așezați 2 felii de prosciutto, una lângă alta, pe suprafața de lucru cu laturile lungi care se suprapun ușor. Se acoperă cu 2 felii de provolone; se întinde cu 2 linguri. din amestecul de brânză cremă.
Rulați de la 1 din laturile scurte. Înfășurați bine cu folie de plastic. Repetați pentru a face un total de 5 rulouri. Refrigerați cel puțin 2 ore.
Tăiați fiecare rolă în 8 felii.
Așezați 1 felie pe fiecare cracker.