Prosciutto-Dijon Pinwheels

Prosciutto-Dijon Pinwheels
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați Prosciutto-Dijon Pinwheels. Această rețetă face 30 de porții cu 58 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână cremă de brânză de legume philadelphia garden, biscuiți ritz, prosciutto și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Pinwheels Prosciutto, Prosciutto-Fontina Pinwheels, și Prosciutto și Pinwheels spanac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă crema de brânză răspândită și muștarul până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Groase De Murături De Mărar8 Felii Groase De Murături De Mărar
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
2
Așezați 2 felii de prosciutto, una lângă alta, pe suprafața de lucru cu laturile lungi care se suprapun ușor. Se acoperă cu 2 felii de provolone; se întinde cu 2 linguri. din amestecul de brânză cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Tortilla De Făină (8 Inci), La Temperatura Camerei2 Tortilla De Făină (8 Inci), La Temperatura Camerei
ProsciuttoProsciutto
ProvoloneProvolone
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
3
Rulați de la 1 din laturile scurte. Înfășurați bine cu folie de plastic. Repetați pentru a face un total de 5 rulouri. Refrigerați cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 8 PruneLa 8 Prune
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
4
Tăiați fiecare rolă în 8 felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 8 PruneLa 8 Prune
5
Așezați 1 felie pe fiecare cracker.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Badian a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico ( jumătate de sticlă). Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 11 dolari.
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Este un vin Fructat, moale și tipic, care este deosebit de prietenos cu alimentele.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții30
Scor De Sănătate0
Revista