Prosciutto cu pere și rucola

Dacă aveți aproximativ 10 minute la dispoziție în bucătărie, Prosciutto cu pere și rucola ar putea fi o rețetă minunată , fără gluten, fără lactate, paleolitică și primordială de încercat. Această garnitură are 175 de calorii , 1 g de proteine și 17 g de grăsimi per porție. Această rețetă are 8 porții. Pentru 62 de cenți per porție , această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 86 de persoane au preparat această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de frunze de rucola la un mănunchi, ulei de măsline, frunze de cimbru și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Vă este oferită de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 0% , ceea ce este foarte rău (dar totuși poate fi remediat). Încercați Supă de castane și ciuperci sălbatice cu cremă de parmezan și pere , Chutney/compot de mere, pere și curmale și Pere și cartofi dulci copți cu arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmărește cum se prepară această rețetă.
Puneți rucola într-un bol. Tăiați para în sferturi pe lungime și îndepărtați miezul.
Tăiați para în sferturi și apoi din nou în jumătate. Condimentați cu sucul de la 1/2 lămâie, frunze de cimbru, ulei de măsline, sare și piper.
Așezați câteva frunze de verdețuri condimentate pe fiecare felie de prosciutto cu o felie de pară și rulați-le într-un mănunchi strâns.
Tăiați fiecare mănunchi în jumătate, pentru a obține 16 bucăți.