Prosciutto cu față deschisă, Ricotta proaspătă și sandvișuri cu marmeladă de ceapă roșie

Prosciutto cu față deschisă, Ricotta proaspătă și sandvișuri cu marmeladă de ceapă roșie
Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 333 calorii, 9g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. 65 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de oțet balsamic, ulei de măsline, fulgi de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sandvișuri Cu Ouă Italiene Cu Față Deschisă, Sandvișuri Cu Cracker Cu Față Deschisă, și Sandvișuri De Miel Cu Față Deschisă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade. Între timp, turnați 1 lingură de ulei într-o tigaie mare antiaderentă. Întoarceți focul la mediu-mare. Aruncați ceapa și zahărul brun. Se amestecă constant și se gătește aproximativ 15 minute, sau până când ceapa se rumeneste frumos și se caramelizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se toarnă oțetul și se adaugă ardeiul roșu zdrobit. Gatiti timp de 1 minut, sau pana cand este foarte gros. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Ungeți pâinea cu restul de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
4
Se introduce pe o foaie de copt la cuptor și se gătește aproximativ 8 minute, sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Așezați două felii de prosciutto pe fiecare felie. Apoi acoperiți fiecare cu 1/4 cană de ricotta și o lingură de marmeladă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
6
Se presară cimbru tocat și sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista