Prosciutto cu față deschisă, Ricotta proaspătă și sandvișuri cu marmeladă de ceapă roșie
Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 333 calorii, 9g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. 65 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de oțet balsamic, ulei de măsline, fulgi de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sandvișuri Cu Ouă Italiene Cu Față Deschisă, Sandvișuri Cu Cracker Cu Față Deschisă, și Sandvișuri De Miel Cu Față Deschisă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade. Între timp, turnați 1 lingură de ulei într-o tigaie mare antiaderentă. Întoarceți focul la mediu-mare. Aruncați ceapa și zahărul brun. Se amestecă constant și se gătește aproximativ 15 minute, sau până când ceapa se rumeneste frumos și se caramelizează.
Se toarnă oțetul și se adaugă ardeiul roșu zdrobit. Gatiti timp de 1 minut, sau pana cand este foarte gros. Se condimentează cu sare.
Ungeți pâinea cu restul de ulei de măsline.
Se introduce pe o foaie de copt la cuptor și se gătește aproximativ 8 minute, sau până se rumenesc ușor.
Așezați două felii de prosciutto pe fiecare felie. Apoi acoperiți fiecare cu 1/4 cană de ricotta și o lingură de marmeladă.
Se presară cimbru tocat și sare după gust.