Propria Mea Plăcintă Cu Rubarbă De Căpșuni

Propria Mea Plăcintă Cu Rubarbă De Căpșuni
Propria mea placinta de rubarbă căpșuni este un vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru 87 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 114 calorii. Acesta funcționează cel mai bine ca un desert, și se face în jurul valorii de 5 ore și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, căpșuni, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Este perfect pentru Ziua Mamei. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 22%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Încercați Tort de iaurt cu rubarbă de căpșuni cu sos de rom de rubarbă de căpșuni, Confesiunea # 66: tocmai am încercat rubarba ... rubarba de căpșuni se sfărâmă, și Rubarbă-Gem De Căpșuni pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați căpșunile, rubarba, zahărul brun, 1/2 cană de zahăr alb, scorțișoara, ienibaharul, amidonul de porumb și făina într-un bol; amestecați până când făina și amidonul de porumb sunt combinate fără probleme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Lăsați umplutura să stea 30 de minute. Dacă umplutura este foarte suculentă, adăugați o lingură suplimentară de amidon de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
3
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Împărțiți patiseria de plăcintă în jumătate; întindeți jumătate într-un cerc pe o suprafață de lucru înmuiată și aliniați un vas de plăcintă de 9 inci cu crusta de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PlăcintăAluat De Plăcintă
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
5
Rotiți jumătatea rămasă într-un cerc de 10 inci pe o suprafață de lucru înmuiată și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
6
Se toarnă umplutura în vasul de plăcintă căptușit cu crustă. Împrăștiați untul tăiat cubulețe deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
7
Tăiați crusta rămasă în benzi late de 3/4 inci (folosiți un tăietor de patiserie cu margini dantelate pentru o crustă mai frumoasă). Umpleți marginea crustei de fund umplute cu puțină apă și așezați cele două benzi cele mai lungi într-o cruce în mijlocul plăcintei. Lucrând de la următoarea cea mai lungă până la cele mai scurte benzi, benzi orizontale și verticale alternative, țesând benzile în timp ce mergeți. Apăsați benzile de zăbrele în jos pe marginea inferioară a crustei pentru a sigila și tăiați bine benzile superioare ale crustei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Făină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este NecesarFăină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este Necesar
8
Ungeți crusta cu lapte și presărați cu 1 lingură de zahăr. Acoperiți marginile plăcintei cu benzi din folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
9
Coaceți plăcinta în cuptorul preîncălzit timp de 15 minute; temperatură mai scăzută la 375 grade F (190 grade C) și coaceți până când umplutura se fierbe și crusta se rumeneste, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
10
Îndepărtați folia de aluminiu cu aproximativ 15 minute înainte de sfârșitul coacerii. Opriți cuptorul și lăsați plăcinta să se odihnească timp de 15 minute cu ușa deschisă și încă 15 minute cu ușa închisă. Se lasă să se răcească complet pe grătar timp de câteva ore sau peste noapte; umplutura se va îngroșa pe măsură ce stă.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista