Profiteroles cu sos de ciocolată ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 456 calorii. Pentru 93 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 3 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de smântână grea, sare, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 26%. Rețete similare sunt Profiteroli cu sos de ciocolată, Profiteroli cu sos de ciocolată și înghețată, și Profiteroli Cu Înghețată Și Sos De Ciocolată.
Instrucțiuni
1
Combinați smântâna și untul într-o cratiță mică cu fund greu la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
2
Încălziți amestecul până când apar bule în jurul părților laterale ale vasului, dar nu lăsați crema să fiarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Se amestecă ciocolata și vanilia; se scoate de pe foc și se amestecă până se topește ciocolata și sosul este neted. Poate fi servit cald sau refrigerat.;
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Bomboane De Napolitană Necco
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
4
Profiteroli: Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. aliniați 2 foi de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Pentru a face pateul un choux: într-o cratiță cu fundul greu, aduceți apa, untul, zahărul și sarea la fierbere blândă la foc mediu-mare, amestecând pentru a topi complet untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch,
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
6
Adăugați toată făina și praful de copt simultan și continuați să amestecați până când toată făina este încorporată și aluatul devine o masă care se îndepărtează de părțile laterale ale oalei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Scoateți de pe foc și răzuiți aluatul într-un bol de amestecare. Folosind un mixer în picioare sau de mână, bateți aluatul la viteză medie pentru a-l răci puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Adăugați ouăle, câte 1 pe rând, oprindu-vă să răzuiți periodic părțile laterale ale bolului. Când toate ouăle au fost încorporate, aluatul trebuie să fie o pastă groasă, netedă și lucioasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
9
Forma 24 golf mingea-Dimensiune movile pe foaie de copt căptușite aproximativ 2-inch afară care să permită cameră pentru ei să se răspândească; păstrați movile cât mai mare și rotund posibil. Puteți folosi o pungă de patiserie dotată cu un vârf de stea sau o lingură mare, la alegere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
10
Puneți tigăile în cuptor și coaceți timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Reduceți căldura la 350 de grade F. și continuați să gătiți timp de 25 de minute. Nu deschideți ușa cuptorului și nu scoateți tigăile din cuptor până când pufurile nu sunt ferme la atingere. Profiterolele ar trebui să fie maro auriu și bine înălțate. Lăsați cojile să se răcească înainte de umplere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Folosind un cuțit zimțat, feliați pufurile de patiserie aproape în 1/
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi
13
Așezați 3 profiterole pe fiecare farfurie de desert și umpleți cu o lingură de înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inghetata Stick De Menta, Moale
14
Stropiți sosul de ciocolată deasupra; garnisiți cu zahăr pudră și mentă proaspătă, dacă doriți.