Profiteroli
Profiteroles ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 833 calorii, 13g de proteine, și 56G de grăsime fiecare. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți unt, sare kosher, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Încercați Profiteroli, Profiteroli, și Profiteroli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Încălziți laptele, untul și sarea la foc mediu până la opărit. Când untul este topit, adăugați făina dintr-o dată și bateți-o cu o lingură de lemn până când amestecul se reunește și formează un aluat. Gatiti, amestecand constant, la foc mic timp de 2 minute. Făina va începe să acopere fundul tigaiei. Aruncați amestecul fierbinte în vasul unui robot de bucătărie echipat cu lama de oțel.
Adăugați ouăle și pulsul până când ouăle sunt încorporate în aluat și amestecul este gros.
Puneți amestecul într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf rotund simplu. Țeavă în movile de 1 1/2 inci lățime și 1 inch înălțime pe o foaie de copt căptușită cu hârtie pergament. Ar trebui să aveți aproximativ 18 pufuri. Cu un deget umed, apăsați ușor vârtejul din partea de sus a fiecărui puf. (De asemenea, puteți folosi 2 linguri pentru a scoate amestecul și a modela pufurile cu degetele umede.)
Coaceți timp de 20 de minute sau până se rumenesc ușor, apoi opriți cuptorul și lăsați-i să stea încă 10 minute, până când sună gol când sunt lovite pe fund. Faceți o mică fantă în partea fiecărui puf pentru a permite aburului să scape. Puneți deoparte să se răcească.
Pentru sosul de ciocolată, așezați smântâna și chipsurile de ciocolată într-un bol așezat peste apă fierbinte și amestecați doar până se topește ciocolata.
Adăugați mierea și cafeaua și amestecați până se omogenizează. Pune deoparte.
Pentru servire, tăiați fiecare profiterol în jumătate transversal, umpleți cu o lingură mică de înghețată, înlocuiți blatul și stropiți cu sos de ciocolată ușor cald.