Profiteroli
Profiteroles ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 257 calorii. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Mergeți la magazin și ridicați sare, apă, lipiți margarină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Profiteroli, Profiteroli, și Profiteroli.
Instrucțiuni
Cuptor de căldură la 400 F. în 2 1/2-quart cratiță, apă de căldură și 1/2 ceasca de unt la fierbere de rulare. Se amestecă făina. Reduceți căldura la minim; se amestecă energic la foc mic aproximativ 1 minut sau până când amestecul formează o bilă.
Bateți ouăle, dintr-o dată, cu lingura. Continuați să bateți până se omogenizează. Aruncați aluatul la nivel de linguri la aproximativ 1 1/2 inci distanță pe foi de prăjituri ungrease pentru a face 36 de profiterole.
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până când sunt umflate și aurii. Se răcește departe de curent, aproximativ 30 de minute.
Între timp, într-o cratiță de 2 litri, amestecați zahărul granulat, amidonul de porumb și sarea. Se amestecă treptat în jumătate și jumătate. Gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana cand amestecul se ingroasa si fierbe. Se fierbe și se amestecă 1 minut. Se amestecă treptat cel puțin jumătate din amestecul fierbinte în gălbenușuri de ou, apoi se amestecă înapoi în amestecul fierbinte în cratiță. Se fierbe și se amestecă 1 minut.
Se ia de pe foc. Se amestecă 2 linguri de unt și vanilia.
Se toarnă umplutura în castron. Apăsați folie de plastic pe umplutură pentru a preveni formarea unui strat dur deasupra. Se da la frigider cel putin 1 ora sau pana se raceste.
Tăiați pufurile orizontal în jumătate. Umpleți pufurile cu umplutură; înlocuiți blaturile. Cerneti zaharul pudra peste blaturi. Capac; la frigider până la servire.
Se servește stropit cu topping de ciocolată. Păstrați profiterolele rămase acoperite la frigider.