Produse de patiserie Sherried Crabmeat este un pescatarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 683 calorii. Pentru $3.4 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Un amestec de unt, sos fierbinte, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 45%. Rețete similare includ Ciuperci Sherried, Mazăre Sherried, și Gnocchi Cu Șalotă Sherried.
Instrucțiuni
1
Gatiti ceapa si ardeiul gras rosu in unt intr-o tigaie mare la foc mediu-mare pana se inmoaie; bateți în făină. Gatiti 1 minut, amestecand constant. Treceți treptat în lapte; gatiti, amestecand constant, pana cand amestecul este ingrosat si bule. Se amestecă carnea de crab și următoarele 5 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Crabmeat
Frișcă Suplimentară Groasă
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Creveți Sotați, Decojiți
2
Se ia de pe foc; pus deoparte.
3
Desfaceți 1 piecrust; tăiați crusta în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
4
Lucrând cu jumătate de 1 crustă, așezați frunzele de salvie pe 1 parte a jumătății de patiserie; apăsați salvie în patiserie cu un sucitor. Întoarceți cu grijă aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
5
Așezați 1/3 cană amestec de carne de crab pe jumătate din partea crustei fără frunze de salvie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin
Crabmeat
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
6
Ungeți marginile de patiserie cu apă. Îndoiți patiseria peste umplutură și ciupiți pentru a sigila. Tăiați marginile sigilate cu roată de patiserie sau tăietor de pizza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Stropi Colorate Sau Puncte Mici
7
Așezați pe foaia de copt tapetată cu hârtie pergament. Repetați procedura cu amestecul rămas de coajă, salvie și carne de crab.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crabmeat
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați
8
Coaceți la 425 timp de 20 de minute sau până devin aurii.
Crustacee în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Chardonnay de la A la Z cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.