Produse De Patiserie Cu Brânză Cremă De Portocale
Orange-crema de brânză produse de patiserie ar putea fi o reteta buna pentru a extinde colecția hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 20. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 335 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați nuci pecan, nucă de cocos, zahăr pudră și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un nu atât de remarcabil scor spoonacular de 18%. Încercați Produse de patiserie cu migdale și miere cu cremă de portocale, Guavan și produse de patiserie cu brânză cremă, și Produse De Patiserie Cu Brânză Cremă De Căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Radeți 1 lingură de coajă din portocaliu; puneți coaja deoparte. Strângeți 1/4 cană de suc de portocale.
Combinați sucul, zahărul brun, frișca și 1/2 cană de unt într-o cratiță. Se aduce la fierbere la foc mediu. Se fierbe 3 minute.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească ușor.
Se toarnă amestecul într-un vas de copt uns de 13" x 9" x 2"; se presară cu nuci pecan. Pune deoparte.
Combinați coaja de portocală rezervată, crema de brânză, zahărul pudră și 2 linguri de unt într-un bol mic de amestecare. Bateți la viteză medie a unui mixer electric doar până la amestecare. Se amestecă nuca de cocos.
Separați aluatul de biscuiți în 20 de bucăți. Rotiți rapid fiecare biscuit pe o suprafață ușor înmuiată într-un cerc de 4".
Întindeți 1 lingură amestec de brânză cremă pe centrul fiecărui cerc de biscuiți.
Puneți biscuiții peste amestecul de zahăr brun în vas, cu cusătura în jos, în 2 rânduri lungi.
Coaceți, neacoperit, la 350 pe cel mai mic raft în cuptor timp de 32 de minute sau până se rumenesc.
Se lasă să se răcească în vas 5 minute. Întoarceți cu grijă produsele de patiserie pe un platou mare de servire. Se acoperă cu orice glazură de zahăr brun rămasă.
Notă: am folosit biscuiți foame Jack în această rețetă.