Produse De Patiserie Cu Brânză Cremă De Portocale

Produse De Patiserie Cu Brânză Cremă De Portocale
Orange-crema de brânză produse de patiserie ar putea fi o reteta buna pentru a extinde colecția hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 20. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 335 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați nuci pecan, nucă de cocos, zahăr pudră și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un nu atât de remarcabil scor spoonacular de 18%. Încercați Produse de patiserie cu migdale și miere cu cremă de portocale, Guavan și produse de patiserie cu brânză cremă, și Produse De Patiserie Cu Brânză Cremă De Căpșuni pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Radeți 1 lingură de coajă din portocaliu; puneți coaja deoparte. Strângeți 1/4 cană de suc de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2
Combinați sucul, zahărul brun, frișca și 1/2 cană de unt într-o cratiță. Se aduce la fierbere la foc mediu. Se fierbe 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
UmărUmăr
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească ușor.
4
Se toarnă amestecul într-un vas de copt uns de 13" x 9" x 2"; se presară cu nuci pecan. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
5
Combinați coaja de portocală rezervată, crema de brânză, zahărul pudră și 2 linguri de unt într-un bol mic de amestecare. Bateți la viteză medie a unui mixer electric doar până la amestecare. Se amestecă nuca de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
6
Separați aluatul de biscuiți în 20 de bucăți. Rotiți rapid fiecare biscuit pe o suprafață ușor înmuiată într-un cerc de 4".
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
7
Întindeți 1 lingură amestec de brânză cremă pe centrul fiecărui cerc de biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
8
Roll up, jellyroll moda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
9
Puneți biscuiții peste amestecul de zahăr brun în vas, cu cusătura în jos, în 2 rânduri lungi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
10
Coaceți, neacoperit, la 350 pe cel mai mic raft în cuptor timp de 32 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Se lasă să se răcească în vas 5 minute. Întoarceți cu grijă produsele de patiserie pe un platou mare de servire. Se acoperă cu orice glazură de zahăr brun rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
12
Notă: am folosit biscuiți foame Jack în această rețetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții20
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista