Spanac ofilit cu unt și vin
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați spanacul ofilit cu unt și vin. Această rețetă servește 4. O porție conține 141 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $2.05 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, sare, spanac triplu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 76%. Rețete similare sunt Spanac ofilit cu unt de nucșoară, Saut Snapper pe spanac ofilit cu unt de Zinfandel fiert, și Varză Ofilită Cu Usturoi Cu Oțet De Vin Roșu.
Instrucțiuni
Acest fel de mâncare durează doar 5 minute pentru a se pregăti, așa că începeți să preîncălziți tigaia cu 7-8 minute înainte de a fi gata să vă așezați și să mâncați.
Încălziți o tigaie de dimensiuni medii la foc mediu. Cu partea plată a cuțitului, faceți o pastă de usturoi cu usturoi zdrobit și sare. Topiți untul în tigaie.
Adăugați pasta de usturoi în tigaie și spanacul în ciorchini, adăugând mai mult spanac în tigaie pe măsură ce se ofilește. Când tot spanacul este ofilit, adăugați vin și întoarceți-l la strat.
Lăsați vinul să gătească un minut sau
Condimentează spanacul cu sare și piper și servește.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti în meniu? Încercați să vă asociați cu vin spumant și spumant ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Ca ' del Bosco Franciacorta Cuvee Prestige Edizione 45. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 47 de dolari pe sticlă.
Ca ' del Bosco Franciacorta Cuvee Prestige Edizione 45
Amestec: 82% Chardonnay, 16,5% Pinot Nero, 1,5% Pinot Bianco