Produse De Patiserie Cu Brânză
Produsele de patiserie cu puf de brânză ar putea fi doar crusta pe care o căutați. O porție conține 87 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 20 și costă 21 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de lapte, ou, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Produse De Patiserie Cu Puf Umplute Cu Brânză, Avocado, cremă de brânză și produse de patiserie cu puf umplute cu Salsa (cu opțiune vegană), și Produse De Patiserie Cu Puf Fructat.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Lăsați foaia de foietaj congelată să stea la temperatura camerei, acoperită cu un prosop de pânză, 30 de minute sau până când este dezghețată parțial. Desfaceți foaia de patiserie pe o suprafață ușor făinată.
Bateți împreună oul și laptele.
Periați foaia de patiserie cu amestec de ouă și presărați parmezan, brânză Cheddar și arpagic. Acoperiți patiseria cu folie de plastic și apăsați ușor brânza și arpagicul în patiserie pentru a adera, folosind un sucitor.
Îndepărtați folia de plastic; presărați produse de patiserie cu sare și boia.
Tăiați cu un tăietor rotund de 2 1/2 inch și așezați 1 inch pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament.
Coaceți la 400 timp de 10 până la 15 minute sau până se rumenesc.
Scoateți din cuptor într-o grătar și răciți 5 minute.