Prima Salsa a sezonului: ridiche și roșie verde

Nu poți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încearcă primul Salsan al sezonului: ridiche și roșie verde. Această rețetă face 16 porții cu 14 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o foarte prietenos cu bugetul rețetă pentru fanii mâncării mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Dacă aveți la îndemână coriandru, ulei de măsline extravirgin nerafinat, suc de lime și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Salsa de Molcajete (roșii prăjite și Salsa Verde Chile), Salsa De Roșii Verzi, și Salsa Verde-Roșii.
Instrucțiuni
Așezați toate ingredientele într-un castron. Aruncați pentru a combina. Se condimentează cu sare de mare nerafinată și piper negru măcinat și se dă la frigider până la 12 ore pentru a permite aromelor să se căsătorească înainte de servire.