Prim Cocktail De Cimbru
Cocteilul de cimbru prim este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan băutură. Această rețetă servește 1. O porție conține 144 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru $1.98 pe portie, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați gin, zahăr granulat, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Roast Prime Rib cu cimbru au Jus, Coaste Prime prăjite cu cimbru și Marsala, și Coaste Prime cu vin roșu-sos de unt de cimbru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un pahar robust, cu fund gros, de la un agitator din Boston, folosiți un bar muddler pentru a zdrobi 3 crenguțe cimbru, ghimbir, zahăr și suc de lămâie până când ghimbirul este zdrobit și cimbrul este bine zdrobit; aproximativ 10 secunde.
Se toarnă ginul sau vodca în amestec; se învârte sau se amestecă ușor până se dizolvă complet zahărul.Umpleți partea metalică a unui agitator Boston 2/3 plin cu cuburi de gheață medii.
Se toarnă amestecul de gin sau vodcă încurcat (inclusiv solide) peste gheață, apoi se acoperă agitatorul cu paharul de halbă. Se agită energic până se răcește bine; aproximativ 20 de secunde. Desfaceți paharul de halbă și folosiți o strecurătoare de păducel pentru a strecura lichidul din agitator într-un pahar de cocktail sau coupe răcit; este bine dacă bucăți de cimbru și ghimbir sunt incluse în turnare.
Garnisiți cu crenguța de cimbru rămasă și un cip de lămâie; uleiul său s-a exprimat pe suprafață și s-a frecat pe margine, apoi a căzut deasupra. Finalizați cocktailul cu o picătură de bitter, dacă utilizați.