Prepeliță în sos de afine

Prepeliță în sos de afine
Prepelița în sos de afine ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de sos. Această rețetă servește 6 și costă 10,98 USD pe porție. O porție conține 834 calorii, 73G de proteine, și 48G de grăsime. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Dacă aveți zahăr brun ferm, crenguțe de năsturel, ienibahar măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Boudin-prepeliță umplută cu sos de afine-Bourbon, Prepeliță cu Pilaf de ghimbir-afine, și Prepeliță prăjită cu umplutură de afine-portocale-Pecan.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați măruntaiele și tăiați gâturile de prepeliță; salvați pentru o altă utilizare. Clătiți păsările, uscați-le și presărați ușor cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
PrepelițăPrepeliță
2
Într - o tigaie adâncă de 11 până la 12 inci la foc mediu-mare, topiți 2 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați câte păsări se vor potrivi în tigaie și rumeniți pe toate părțile, 12 până la 15 minute. Ridicați-l ca rumenit, puneți-l într-un castron și adăugați păsările rămase și mai mult unt, dacă este necesar, la tigaie. Când toate păsările sunt din tigaie, aruncați grăsimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Pentru tigaie, adăugați afine, 1 cană de apă, zahăr brun, oțet, scorțișoară, ienibahar și cuișoare. Se amestecă la foc mare până se fierbe. Întoarceți păsările și sucurile acumulate în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Acoperiți și fierbeți la foc mic, întorcând păsările după 10 minute, până când coapsele sunt fragede când sunt străpunse, 20 până la 30 de minute în total. Cu o lingură cu fante, transferați păsările într-un platou cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
6
Se amestecă ușor făina cu 2 linguri de apă, apoi se amestecă în tigaie. Se amestecă la foc mare până când sosul ajunge la fierbere. Se condimentează cu sare și piper după gust, se toarnă peste păsări și se ornează platoul cu năsturel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate45
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista