Prepeliță prăjită cu varză și stafide
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați prepelițele prăjite cu varză și stafide. Această rețetă servește 4 și costă 3,86 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 361 calorii. Dacă aveți salvie, varză, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma semințele de chimen, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Chimen ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Varză Savoy prăjită cu stafide, Supă de varză și ouă de prepeliță, și Salată de varză roșie dulce-picantă cu ouă de prepeliță și nuci de caju pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Folosind 1/2 lingură de ulei, acoperiți fundul unei tigaie medie rezistentă la cuptor. Într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde, turnați Madeira peste stafide. Cuptorul cu microunde la putere mare timp de 1 minut sau până când stafidele sunt pline.
Lăsați să se răcească, apoi scurgeți stafidele, rezervând Madeira.
Combinați stafidele cu salvia tocată și câte un vârf de sare și piper. Umpleți prepelița cu stafidele și condimentați cu sare și piper.
Transferați prepelița în tigaie și întoarceți-le pentru a le acoperi cu ulei. Prăjiți timp de 15 minute.
Între timp, încălziți restul de 1 lingură de ulei într-o tigaie mare.
Adăugați ceapa și gătiți la foc moderat, amestecând, până se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute.
Adăugați varza, semințele de chimen și frunza de dafin și gătiți, amestecând frecvent, până când varza este fragedă, cu aproximativ 8 minute mai mult. Se amestecă Madeira rezervată și orice sucuri acumulate din prepeliță și se fierbe până se evaporă, aproximativ 1 minut. Aruncați frunza de dafin. Puneți varza pe farfurii și acoperiți cu prepelița.
Se ornează cu crenguțele de salvie și se servește.