Prepeliță prăjită cu umplutură de afine-portocale-Pecan

Prepeliță prăjită cu umplutură de afine-portocale-Pecan
Prepelita prăjită cu umplutură de afine-portocale-Pecan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 7.04 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 846 calorii, 44G de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați unt, afine, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma merisoarele, puteți urma acest fel principal cu Budinca de paine cu afine uscate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 57 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Umplutură De Pecan De Afine, Umplutură De Mere, Afine Și Pecan, și umplutură de afine pecan cu cârnați.

Instrucțiuni

1
Gatiti sucul de afine si zaharul intr-o cratita la foc mediu, amestecand continuu, 25 de minute sau pana cand zaharul se topeste si amestecul se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De AfineSuc De Afine
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați afine și coajă de portocală; gatiti, amestecand continuu, 2 minute sau pana cand afinele apar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
3
Scoateți glazura de afine de pe foc; lasa sa se raceasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
4
Se amestecă sucul de portocale și untul topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
UntUnt
5
Lingură aproximativ 1/4 cană de umplutură de afine-portocaliu-Pecan în fiecare prepeliță și legați picioarele împreună cu sfoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
UmpluturăUmplutură
PortocaliuPortocaliu
Nuci PecanNuci Pecan
PrepelițăPrepeliță
6
Se presară sare și piper; așezați într-o tigaie de prăjire superficială.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
7
Periați cu amestec de suc de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
8
Coaceți la 325 timp de 1 oră, ungând prepelița cu amestec de suc de portocale la fiecare 15 minute. Se fierbe 5 1/2 inci de la căldură 3 până la 4 minute sau până devin aurii, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
PrepelițăPrepeliță
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Se servește cu glazură de afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
10
Se ornează, dacă se dorește min.
DificultateExpert
Gata În1 h, 57 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Revista