Prepeliță prăjită cu umplutură de afine-portocale-Pecan

Prepelita prăjită cu umplutură de afine-portocale-Pecan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 7.04 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 846 calorii, 44G de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați unt, afine, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma merisoarele, puteți urma acest fel principal cu Budinca de paine cu afine uscate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 57 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Umplutură De Pecan De Afine, Umplutură De Mere, Afine Și Pecan, și umplutură de afine pecan cu cârnați.
Instrucțiuni
Gatiti sucul de afine si zaharul intr-o cratita la foc mediu, amestecand continuu, 25 de minute sau pana cand zaharul se topeste si amestecul se ingroasa.
Adăugați afine și coajă de portocală; gatiti, amestecand continuu, 2 minute sau pana cand afinele apar.
Scoateți glazura de afine de pe foc; lasa sa se raceasca.
Se amestecă sucul de portocale și untul topit.
Lingură aproximativ 1/4 cană de umplutură de afine-portocaliu-Pecan în fiecare prepeliță și legați picioarele împreună cu sfoară.
Se presară sare și piper; așezați într-o tigaie de prăjire superficială.
Periați cu amestec de suc de portocale.
Coaceți la 325 timp de 1 oră, ungând prepelița cu amestec de suc de portocale la fiecare 15 minute. Se fierbe 5 1/2 inci de la căldură 3 până la 4 minute sau până devin aurii, dacă este necesar.
Se servește cu glazură de afine.
Se ornează, dacă se dorește min.