Prepeliță Frecată Cu Condimente
Spice-frecat de prepeliță este un fără gluten și primar garnitură. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 224 calorii, 6g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați ienibaharul măcinat, untul, sucul de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Șuncă Frecată Cu Condimente, Curcan Frecat Cu Condimente, și Spice Frecat De Pui.
Instrucțiuni
Se spală prepelița și se usucă. Se amestecă împreună sare, piper negru, cayenne și ienibahar și se freacă peste prepeliță. Aranjați prepelița în 1 strat într-o tigaie și marinați, acoperită și răcită, cel puțin 1 oră.
Fierbeți bulionul, sucul de lămâie, melasa și ceapa într-o cratiță mică și grea, neacoperită, amestecând ocazional, până se îngroașă ușor, 8 până la 10 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă în unt până se încorporează. Condimentează sosul cu sare și piper și păstrează la cald.
Aranjați raftul cuptorului astfel încât partea superioară a Prepeliței (deasupra tigaiei pentru pui de carne) să fie la 2 inci de căldură, apoi preîncălziți puiul de carne.
Ungeți ușor tigaia cu ulei și încălziți-o sub broiler până când este fierbinte.
Periați prepelița (pe ambele părți) cu ulei de măsline și fierbeți 2 inci de la căldură, întorcându-se o dată, până când este gătită, 6 până la 10 minute în total.
Serviți prepelița stropită cu sos.