Prepelițe de sare și piper cu salată thailandeză de ierburi și fasole

Prepelițe de sare și piper cu salată thailandeză de ierburi și fasole
Dacă doriți să adăugați mai multe fără lactate și pescatarian rețete pentru cutia de rețete, prepelițe de sare și piper cu salată thailandeză de plante și fasole ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 2 și costă 3,52 USD pe porție. O porție conține 120 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați prepelițe, făină, ardei iute și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca garnitură. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. 3 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare asiatică. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Sare și piper infuzate cu ierburi, Creveți de sare și piper cu orez prăjit Thailandez, și Sare Și Piper Calamari Cu Salată De Năsturel.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Puneți toate ingredientele frecate într-un mortar și folosiți un pistil pentru a le măcina împreună, apoi frecați câteva în interiorul fiecărei prepelițe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrepelițăPrepeliță
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
3
Pentru pastă, măcinați din nou 1 linguriță sare de mare și piperul împreună într-un mortar folosind un pistil, apoi amestecați uleiul și făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
4
Încălziți puțin ulei vegetal într-o tigaie grea și rumeniți cu grijă prepelițele peste tot în loturi, dacă aveți nevoie. Ridicați într-o formă de prăjire, frecați peste tot cu pasta de sare și piper, apoi prăjiți la cuptor timp de 10-15 minute până devin aurii și fierte după bunul plac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Pentru salată, bateți ingredientele de pansament împreună folosind un mortar și un pistil.
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
6
Se amestecă toate ingredientele salatei într-un castron. Chiar înainte de servire, aruncați pansamentul cu salata și serviți alături de prepeliță și orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrepelițăPrepeliță
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții2
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista