Prepelițe crocante cu gem de Chile și salată cu trei fasole
Dacă aveți în jur 1 oră pentru a petrece în bucătărie, prepelițele crocante cu gem de Chile și salată cu trei fasole ar putea fi un excelent fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 483 calorii. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de oțet de orez, sos de soia, ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca o garnitură destul de ieftină. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de mâncare și vin. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Prepelițe de sare și piper cu salată thailandeză de ierburi și fasole, Salată de fasole și ouă Cannellini cu firimituri crocante, și Cotlete Crocante De Curcan Cu Salată De Fasole Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un blender, curățați ghimbirul cu usturoiul, șalota, sosul de soia, zahărul, oțetul de orez, pudra de cinci condimente și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Sos De Prune
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Transferați marinada într-o pungă de plastic resigilabilă, adăugați prepelițele și sigilați, apăsând aerul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
3
Se lasa la marinat la frigider 2 ore.
4
Într-o cratiță mică, aduceți apa la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
5
Adăugați pasta de tamarind și fierbeți timp de 2 minute, zdrobind cu o lingură de lemn pentru a dizolva pasta. Se strecoară piureul de tamarind printr-o sită grosieră într-un castron mic, apăsând pe solide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tamarind
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
6
Într-o cratiță medie, încălziți uleiul de struguri până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
7
Adăugați usturoiul, șalotele și jalapeosul și gătiți la foc moderat, amestecând, până când usturoiul se rumeneste ușor, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
8
Adăugați zahărul granulat și zahărul brun și gătiți până se topesc. Se amestecă piureul de tamarind și se fierbe până se îngroașă, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și Fistic
Pachet Milk Duds
Tamarind
9
Se ia de pe foc și se amestecă sosul de pește și creveții uscați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Uscați
Sos De Pește
10
Într-un castron mic, bateți 3 linguri de gem de chile cu sosul de soia și sucul de lămâie pentru a face un pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor Piure
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Gem
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
11
Într-o cratiță cu apă sărată clocotită, gătiți fasolea de ceară până când este crocantă, 5 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați fasolea într-o strecurătoare și clătiți sub apă rece. Se usucă și se taie în bucăți de 1 inch, apoi se transferă într-un castron. Fierbeți fasolea de unt și mazărea cu ochi negri timp de 1 minut, apoi scurgeți.
Încălziți 2 skillets mari până când sunt foarte fierbinți.
15
Adăugați 2 linguri de ulei în fiecare tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
16
Scurgeți prepelițele și uscați-le; se adaugă la skillets, sânii în jos și se rumenesc la foc mare, întorcându-se o dată, până când sunt crocante, aproximativ 6 minute.
17
Mound salata pe plăci. Completați cu prepelițele și stropiți cu pansamentul rămas.