Praz și macrou Penne coace
Dacă aveți despre 30 minute pentru a petrece în bucătărie, praz & macrou Penne coace ar putea fi un spectaculos pescatarian rețetă pentru a încerca. Acest fel principal are 1409 calorii, 107G de proteine, și 66g de grăsime pe porție. Pentru $ 8.6 pe portie, această rețetă acoperă 57% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Un amestec de capere, pesmet, penne și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 135 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 98%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pesto de praz cu lămâie Penne cu mazăre, Penne Carne De Vită Coace, și Penne Cârnați Coace.
Instrucțiuni
Prăjiți prazul în unt până când este foarte moale, aproximativ 10-15 minute. Între timp, fierbeți pastele și încălziți grătarul. Când prazul este moale, amestecați crme frache, capere și pește.
Se încălzește timp de 1 min.
Scurgeți pastele și amestecați în sos, condimentați după gust, apoi răsturnați totul într-un vas mic de copt. Împrăștiați cu firimiturile și grătiți până devin aurii și crocante.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Trandafir Spumant, Viognier
Macroul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Sparkling rossimbroul și Viognier. Peștele puternic aromat, gras, cum ar fi macroul, se împerechează bine cu aceste vinuri albe crocante și vin spumant, chiar și cu rosul. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santi Sortesele Pinot Grigio. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.