Praz și cartofi Frittata

Prazul și Frittata de cartofi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 292 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de sare, pâine, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma albușurile de ou, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Banane ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 54%, ceea ce este bine. Încercați Cartofi-Praz Frittata, Cartofi și praz Frittata, și Praz De Cartofi Și Frittata De Somon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați și aruncați capetele rădăcinii și vârfurile dure din Praz; cojiți 1 strat de pe fiecare praz.
Tăiați prazul pe jumătate pe lungime și țineți fiecare jumătate sub apă curgătoare rece, răsturnând pentru a îndepărta granulația dintre straturi. Feliați subțire transversal (ar trebui să aveți aproximativ 3 căni). Se curăță cartofii și se taie în bucăți de 1/3 inci.
Într - o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci (cu mâner rezistent la cuptor), combinați prazul, cartofii, uleiul de măsline, cimbru și 1 cană de apă. Se aduce la fierbere la foc mare; acoperiți tigaia, reduceți focul la mediu și fierbeți, amestecând ocazional, până când cartofii sunt fragede când sunt străpunse, 6 până la 8 minute. Dacă rămâne lichid în tigaie, descoperiți și fierbeți, amestecând des, până se evaporă.
Răspândiți nivelul amestecului de legume în tigaie.
Între timp, într-un bol, bateți ouăle, albușurile de ou, 1/2 linguriță de sare, 1/4 linguriță de piper și 1 lingură de apă pentru a amesteca.
Se toarnă amestecul de ou peste legume în tigaie. Pe măsură ce marginile încep să se fixeze, ridicați cu o spatulă și înclinați tigaia pentru a lăsa amestecul de ouă nefierte să curgă dedesubt. Gătiti până când ouăle sunt ferme, dar încă umede deasupra, 2 până la 4 minute.
Se ia de pe foc și se presară cu brânză. Se fierbe aproximativ 6 inci de la căldură până când brânza se topește, 1 până la 2 minute.
Se presara cu patrunjel. Glisați frittata pe o farfurie; tăiat în pene.
Adăugați sare și piper după gust.
Se servește cu pâine prăjită.