Prazul, salata verde și supa Fava este o fără gluten și vegetarian supă. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 262 calorii. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Cap de la magazin și ridica CR xvme fra, telina tulpină, qt. supa de pui, și câteva alte lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Luni fără carne: vinete vietnameze și salată de praz, Supă De Fasole Fava, și Supă Elegantă De Fava Și Spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați coastele din salată și tăiați bine coastele și frunzele separat. Puneți frunzele deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
(mequite, Hickory Sau Arin)
2
Într-o oală mare, gătiți coaste de salată, praz, țelină, mărar tocat, coajă de lămâie, 1/2 linguriță. sare și 1/4 linguriță. ardei cu unt la foc mediu, amestecând ocazional, până când este foarte fraged, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils Argintii
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Crengute De Marar Proaspat Culese
(mequite, Hickory Sau Arin)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Se amestecă bulionul, se acoperă și se aduce la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
4
Adăugați frunzele de salată, reduceți focul și fierbeți doar până când salata este fragedă, 1 minut. Puneți deoparte 1 cană de amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
5
Rotiți supa în loturi într-un blender până când este foarte netedă, turnând într-un castron așa cum este amestecat. Întoarceți supa în oală și amestecați supa rezervată și 1 1/2 căni de fasole fava.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Fava
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoi
6
Se încălzește, amestecând, la foc mediu până la abur.
7
Supă de lingură în boluri. Dollop o lingură generoasă de crme frache în fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Polonic
8
Garnisiți cu fasolea fava rămasă și frunzele de mărar și presărați cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Fava
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Crengute De Marar Proaspat Culese
9
Adăugați mai multă sare și crme frache dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
10
Cum să Dublu-Shell Favas: Face 2 cani 30 minute lacrimă deschis 3 lbs. păstăi fava*.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Fava
11
Adăugați fasolea din păstăi într-o oală cu apă sărată clocotită și reveniți la fierbere. Gatiti doar pana cand fasolea este frageda sub piele (fanta pentru a verifica), 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
12
Scurgeți; clătiți cu apă rece. Cojiți pielea piezoasă rupând fasolea deschisă la capetele rotunjite și scoțând fasolea. * Găsiți la magazine alimentare bine aprovizionate și piețele fermierilor. Faceți înainte: toate, cu excepția peelingului final, până la 1 zi, refrigerate.