Praz, salată verde și supă Fava

Praz, salată verde și supă Fava
Prazul, salata verde și supa Fava este o fără gluten și vegetarian supă. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 262 calorii. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Cap de la magazin și ridica CR xvme fra, telina tulpină, qt. supa de pui, și câteva alte lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Luni fără carne: vinete vietnameze și salată de praz, Supă De Fasole Fava, și Supă Elegantă De Fava Și Spanac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați coastele din salată și tăiați bine coastele și frunzele separat. Puneți frunzele deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și TocatArdei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
2
Într-o oală mare, gătiți coaste de salată, praz, țelină, mărar tocat, coajă de lămâie, 1/2 linguriță. sare și 1/4 linguriță. ardei cu unt la foc mediu, amestecând ocazional, până când este foarte fraged, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și TocatArdei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Se amestecă bulionul, se acoperă și se aduce la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
4
Adăugați frunzele de salată, reduceți focul și fierbeți doar până când salata este fragedă, 1 minut. Puneți deoparte 1 cană de amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și TocatArdei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
5
Rotiți supa în loturi într-un blender până când este foarte netedă, turnând într-un castron așa cum este amestecat. Întoarceți supa în oală și amestecați supa rezervată și 1 1/2 căni de fasole fava.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole FavaFasole Fava
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Se încălzește, amestecând, la foc mediu până la abur.
7
Supă de lingură în boluri. Dollop o lingură generoasă de crme frache în fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
PolonicPolonic
8
Garnisiți cu fasolea fava rămasă și frunzele de mărar și presărați cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole FavaFasole Fava
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
9
Adăugați mai multă sare și crme frache dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
10
Cum să Dublu-Shell Favas: Face 2 cani 30 minute lacrimă deschis 3 lbs. păstăi fava*.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole FavaFasole Fava
11
Adăugați fasolea din păstăi într-o oală cu apă sărată clocotită și reveniți la fierbere. Gatiti doar pana cand fasolea este frageda sub piele (fanta pentru a verifica), 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
12
Scurgeți; clătiți cu apă rece. Cojiți pielea piezoasă rupând fasolea deschisă la capetele rotunjite și scoțând fasolea. * Găsiți la magazine alimentare bine aprovizionate și piețele fermierilor. Faceți înainte: toate, cu excepția peelingului final, până la 1 zi, refrigerate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista