Praz, salată verde și supă Fava

Praz, salată verde și supă Fava
Prazul, salata verde și supa Fava este o fără gluten și vegetarian supă. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 262 calorii. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Cap de la magazin și ridica CR xvme fra, telina tulpină, qt. supa de pui, și câteva alte lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Luni fără carne: vinete vietnameze și salată de praz, Supă De Fasole Fava, și Supă Elegantă De Fava Și Spanac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați coastele din salată și tăiați bine coastele și frunzele separat. Puneți frunzele deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheddar Ascuțit, Tăiat CubulețeCheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
2
Într-o oală mare, gătiți coaste de salată, praz, țelină, mărar tocat, coajă de lămâie, 1/2 linguriță. sare și 1/4 linguriță. ardei cu unt la foc mediu, amestecând ocazional, până când este foarte fraged, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Cheddar Ascuțit, Tăiat CubulețeCheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Se amestecă bulionul, se acoperă și se aduce la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
4
Adăugați frunzele de salată, reduceți focul și fierbeți doar până când salata este fragedă, 1 minut. Puneți deoparte 1 cană de amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheddar Ascuțit, Tăiat CubulețeCheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
5
Rotiți supa în loturi într-un blender până când este foarte netedă, turnând într-un castron așa cum este amestecat. Întoarceți supa în oală și amestecați supa rezervată și 1 1/2 căni de fasole fava.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole FavaFasole Fava
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Se încălzește, amestecând, la foc mediu până la abur.
7
Supă de lingură în boluri. Dollop o lingură generoasă de crme frache în fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
PolonicPolonic
8
Garnisiți cu fasolea fava rămasă și frunzele de mărar și presărați cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole FavaFasole Fava
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
9
Adăugați mai multă sare și crme frache dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
10
Cum să Dublu-Shell Favas: Face 2 cani 30 minute lacrimă deschis 3 lbs. păstăi fava*.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole FavaFasole Fava
11
Adăugați fasolea din păstăi într-o oală cu apă sărată clocotită și reveniți la fierbere. Gatiti doar pana cand fasolea este frageda sub piele (fanta pentru a verifica), 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
12
Scurgeți; clătiți cu apă rece. Cojiți pielea piezoasă rupând fasolea deschisă la capetele rotunjite și scoțând fasolea. * Găsiți la magazine alimentare bine aprovizionate și piețele fermierilor. Faceți înainte: toate, cu excepția peelingului final, până la 1 zi, refrigerate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista