Praz la gratar cu Romesco (Cal...........)
Reteta de Praz La gratar cu Romesco (Calulkormotada) ar putea satisface pofta ta Europeana in aproximativ 2 ore. Această rețetă servește 6 și costă 1,98 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 143 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, alomonduri albite, piper cayenne și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca o garnitură destul de ieftină. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Încercați Romesco Și Praz La Grătar, Praz La grătar cu sos Romesco, și Grătar Ceapa Verde si Sparanghel cu Romesco (Calçots y Esparragos con Romesco) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Așezați usturoiul și roșiile într-o tigaie, apoi prăjiți la cuptor 30 de minute, până când usturoiul se înmoaie și se rumenesc ușor.
Transferați usturoiul și roșiile într-o cratiță și adăugați uleiul, oțetul și noras. Se fierbe la foc foarte, foarte mic, amestecând ocazional. Uleiul ar trebui să buleze abia și să formeze un inel clar în jurul legumelor. Se fierbe în acest fel aproximativ 1 de ore.Ridicați căldura în cuptor la 450 de grade F.
Așezați migdalele și alunele pe o foaie de copt și prăjiți-le ușor, aproximativ 4 minute.
Transferați nucile calde într-un robot de bucătărie și măcinați la o consistență nisipoasă.
Adăugați nucile și sarea în usturoi și roșii și lăsați-le să gătească cu legumele pentru ultima jumătate de oră din timpul total de gătit.
Lăsați amestecul de roșii să se răcească ușor, apoi răzuiți-l împreună cu oul fiert tare, cayenne și pimento în robotul de bucătărie. Procesați până când este foarte neted. Reglați consistența cu mai mult ulei de măsline stropit în timp ce mașina se învârte după cum este necesar.Pregătiți un foc moderat de cărbune pentru grătarul indirect. Feliați prazul în jumătate (sferturi dacă sunt foarte mari). Nu tăiați capătul rădăcinii astfel încât să rămână intacte în timpul grătarului. Clătiți cu grijă prazul oricărei granule dintre straturi. Uscați bine.
Turnați restul de 6 linguri de ulei de măsline pe o foaie de copt cu margini.
Rulați prazul în ulei, făcându-le bine acoperite; condimentează cu sare kosher.
Așezați prazul la foc indirect; acoperiți grătarul și gătiți, întorcându-vă ocazional pentru o colorare bună până când este moale și frumos carbonizat. Este posibil să fie nevoie să le mutați la căldură directă în ultimele minute pentru a obține cantitatea de cărbune care vă place.
Se servește fierbinte cu sosul romesco pe lateral sau stropit deasupra.
Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache
Tempranillo, Albarino și Grenache sunt alegeri excelente pentru spaniolă. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Matchbook Tempranillo cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Matchbook Tempranillo]()
Matchbook Tempranillo
Cartea de chibrituri Tempranillo din 2013 se desfășoară cu caracteristici ale lumii vechi de la două clone spaniole remarcabile. Vița de vie Ribera del Duero și Tinta De Toro cultivate pe proprietatea noastră contribuie la aromele varietale familiare, în timp ce strugurii tradiționali de amestecare Rioja Graciano adaugă tanin și structură. Aromele pronunțate de zmeură coaptă și prune bogate duc la arome atrăgătoare de pământ, cardamom picant și fructe întunecate. Neted și moale la gust, acest roșu seducător are un finisaj strălucitor care imploră o altă înghițitură din acest vin fin structurat. Asociați acest Tempranillo Dunnigan Hills cu un preparat tradițional de Paella infuzat cu șofran, midii, creveți și chorizo.